ŽIVOT

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Objavljeno 06.05.2024
Darija Kovačić

Obrt “Lijepa riječ” otvoren je u listopadu prošle godine i do sada je djelovao na području promoviranja nenasilne komunikacije u osnovnim školama, prevencije vršnjačkog nasilja održavanjem radionica kojima je motivacija bila posljednja slikovnica “Superjunak iz vrtića”.

“U svom prostoru u Retfali održavam radionice za podršku i osnaživanje žena “Mali ženski razgovori” jer sam i sama prošla težak period razvoda i brige o djeci, pogotovo o djetetu s teškim autizmom – a svoja znanja i vještine stečene školovanjem, iskustvom i stalnim usavršavanjem usmjerila sam u osnaživanje drugih”, izjavila je predavačica, Sanja Beraković.

Radionica za majke usmjerena je na povećanje kvalitete komunikacije u obitelji, razumijevanje “mozgovnih jezika” i načina roditeljstva te poziv na intelektualno poticajna okupljanjima uživo u središtu našeg lijepog grada, oživljavanje društvenog života i komunikacije nakon prestanka pandemije.

“Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije?

Pridružite im se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki!

Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice – spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Kada: U petak 10.5.2024. od 20.00 do 21.30 h
Gdje: Caffe bar Peppermint, Vrt Jagode Truhelke 3, 31000 Osijek
Cijena: 20 eura”

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom