ŽIVOT

Kopunović Legetin pokrenuo inicijativu za Ulicu Kohorte

Ulica se gradi prema novom stadionu NK Osijek u produžetku Kanižlićeve ulice...

Objavljeno 16.07.2020
Ivona Amidžić

U ime Kluba vijećnika MOST NEZAVISNIH LISTA – MOST, na 29. sjednici Gradskoga vijeća Grada Osijeka, održanoj 8. srpnja 2020. pod točkom 2. dnevnog reda “Pitanja i prijedlozi vijećnika”, Petar Kopunović Legetin usmeno je istaknuo inicijativu za naziv nove ulice, koja se gradi prema novom stadionu NK Osijek (u produžetku Kanižlićeve ulice), “Ulica Kohorta”.

Sukladno članku 5. stavku 2. Odluke o utvrđivanju načina određivanja imena ulica i trgova na području Grada Osijeka (Službeni oglasnik Grada Osijeka broj 2/1993.), kojim je utvrđena obveznost inicijativu za određivanje imena ulica obrazložiti u pisanoj formi, prosljeđuje ovu inicijativu i u pisanoj formi zajedno s obrazloženjem.

Možete ju u cijelosti pročitati niže:

foto: screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

„To cjepivo zajedničko je dobro čovječanstva. Velikim dijelom financira se javnim novcem... Mora dakle biti dostupno građanima”

Desetak europskih građana pokrenulo inicijativu za besplatno cjepivo protiv covida-19

Cjepivo protiv covida-19 kao javno dobro, besplatno i dostupno svima cilj je europske građanske inicijative, čiji se organizatori nadaju da Više…

"Svi vi koji igrate po svojim pravilima, premijer i zastupnici koji imaju "extra" pravila oko samoizolacije, koji se sa svima nama ismijavate, zašto to činite, gdje vam je mjera, gdje vam je kraj?"

Most secirao HDZ i HNS te “promjenjiva” pravila: Dvostruki standardi po leđima Osijeka i Slavonije

Petar Kopunović Legetin, predsjednik kluba vijećnika Mosta u Gradskom vijeću Grada Osijeka, osvrnuo se na posljednju zabranu okupljanja koja se Više…

HNS i MOST u gostovanju na HRT - temi dana u razgovoru o Slavoniji

Petar Kopunović Legetin (MOST) i Ivan Vrdoljak (HNS) u temi dana HRT o Slavoniji

U Državnom izbornom povjerenstvu prilična je već gužva oko predaje kandidacijskih lista za parlamentarne izbore, još su dva dana preostala Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ova je nordijska zemlja postala vodeća u praćenju mutacija koronavirusa jer je većinu pozitivnih testova provela analizom sekvenciranja genoma.

Danska otkrila 256 slučajeva novog soja koronavirusa

Zbog interesa javnosti HEP još jednom ponavlja broj - 0800 300 418 i poziva građane, koji trebaju, da nazovu.

HEP: Dezinformacije o navodnoj obustavi izvedbe priključaka na el. mrežu za vikend

Ministarstvo je zatražilo od svih ravnatelja zdravstvenih ustanova izvješće o provođenju navedene odluke Vlade, a ministar zdravstva Vili Beroš poručio je da svi moraju biti pravedno plaćeni za svoj rad.

Ministarstvo: Uvećane plaće zdravstvenim radnicima koji rade s covid bolesnicima