GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

    Objavljeno 12.11.2020
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Decathlon traži servisera na odjelu biciklizma (m/ž) i sportskog trgovca (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.11. Poslodavac nudi fiksni dio plaće i dodatne bonuse, razvoj i napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te naknadu za prijevoz. Potrebne su komunikacijske vještine, energičnost i odgovornost te vođenje brige o proizvodima. Prijavite se.

    Tepih Centar zapošljava u Osijeku: prodavač u odjelu rasvjete (m/ž), prodavač kuhinja na odjelu namještaja (m/ž), blagajnik (m/ž), prodavač na odjelu zavjesa (m/ž), prodavač u prodajnom centru (m/ž). Rok prijave je 10.11. Provjerite uvjete i aplicirajte.

    Klobučar Transferi d.o.o. zapošljava voditelja marketinga u „Osječki Taxi“ (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od godinu dana, viša ili visoka stručna sprema, poznavanje marketinških alata, izvrsno znanje Photoshop-a ili sličnog programa za obradu. Više na linku.

    Transcom WorldWide zapošljava agenta teleprodaje na francuskom jeziku (m/ž) i agenta teleprodaje na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 23.11. Potrebno je više osoba za rad. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odlično poznavanje traženog jezika, poznavanje engleskog jezika na razini C1, iskustvo u prodaji. Provjerite kako aplicirati ovdje.

    Aura Beauty zapošljava manikera – pedikera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 24.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća ugradnju umjetnih noktiju te estetsku i medicinsku pedikuru. Više na linku.

    Enea Software d.o.o. traži računovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Traži se višegodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema iz financijskog područja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatne zdravstvene pogodnosti, priliku za rast i razvoj, bonuse i nagrade. Više na linku.

    Cras d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž), instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž), instalatera ventilacije (m/ž), plinoinstalatera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 28.11. Potrebno je više osoba za rad, a uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

    IDM Gradnja zapošljava voditelja građenja – inženjera građevinarstva (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 19.11. Poslodavac osigurava neto plaću 10.000 kuna uz bonuse, službeni auto, laptop i mobitel. Traži se poznavanje AutoCad-a i relevantno radno iskustvo. Više na linku.

    Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a rok prijave 6.12. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća montažu guma. Provjerite kako aplicirati ovdje.

    Deling, obrt, traži instalatera sustava tehničke zaštite (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 16.11. Uvjet je minimalno srednja stručna sprema tehničkog smjera. Radno iskustvo nije uvjet, ali se očekuje snalaženje pri radu s bušilicom, na ljestvama i polaganju kabela. Više na linku.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla