GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Objavljeno 30.07.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  Thermia kamini d.o.o. traži skladištara (m/ž), referenta na poslovima uvoza/ izvoza (m/ž), voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Za poslove je potrebno relevantno radno iskustvo, napredno poznavanje rada na računalu i (minimalno) srednja stručna sprema. Aplicirajte.

  NTH Mobile d.o.o. traži Backend Web Developer-a (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Posao uključuje razvijanje novih rješenja, poboljšanje postojećih sustava, rješavanje problematike i ostalo. Traži se iskustvo u programima Laravel, WordPress i Vue.JS. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

  Stolarija Goood d.o.o. traži stolara (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 20.8. Posao se sastoji od izrade i ugradnje drvene stolarije, namještaja i ostalih stolarskih radova po mjeri. Više na linku.

  Zdravstvena ustanova ljekarna Sokač – Osmak traži magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave 30.9. Iskustvo nije važno, ali potrebno je odobrenje za samostalan rad. Provjerite više na linku.

  Fasader boja d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.8. Poželjno poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Detalje pronađite na linku.

  Reklamart d.o.o. traži montažera reklama (m/ž), limara (m/ž), bravara (m/ž), grafičara (m/ž), električara (m/ž) i djelatnika u digitalnom tisku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 17.8. Detalje potražite na linku.

  Gumicentar – Vulkan d.o.o. zapošljava vulkanizera – automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 10.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi poticajnu radnu okolinu, mogućnost napredovanja, iznad prosječna primanja i sigurno radno mjesto. Provjerite kako aplicirati.

  Expert d.o.o. zapošljava građevinskog projektanta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 14.8. Potrebni su radno iskustvo od tri godine, vozačka dozvola B kategorije te samostalnost u radu. Provjerite više ovdje.

  Tignum Engineering d.o.o. traži stručnog suradnika za projektiranje čeličnih konstrukcija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i osnovno poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

  Euro Reflex traži operatera na CNC stroju (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje o poslu ovdje.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Velik dio zlostavljanja na radnom mjestu preselio se online

  SSSH: Pandemija koronavirusa dovela do porasta nasilja nad ženama na radnom mjestu

  Covid-19 doveo je do porasta nasilja u obitelji i na radnome mjestu. Napadima i nasilju najizloženiji su radnici koji rade Više…

  “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine”

  Udruga KultAkt organizira konferenciju

  Udruga KultAkt u studenom ove godine organizira online konferenciju “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine” koja je namijenjena informiranju Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo odlične vijesti…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Poduzetnici iščekuju početak novog tjedna i kvalitetne prijedloge Vlade Republike Hrvatske nakon jučerašnjeg sastanka s ministrima

  Glas poduzetnika: Sad je pravo vrijeme za reforme, hitno smanjite PDV

  Veliki infrastrukturni radovi u Hrvatskoj poput Pelješkog mosta, istarskog ipsilona i autocestovnog koridora 5c odvijaju se nesmetano unatoč epidemiji koronavirusa

  Butković: Na ljeto 2022. u promet će biti puštena autocesta Osijek-Beli Manastir

  Piližota: Pred nama još jedan veliki projekt, a to je još starije odlagalište - zatvoreno odlagalište u Sarvašu...

  Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada Nemetin