GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

    Objavljeno 30.07.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Thermia kamini d.o.o. traži skladištara (m/ž), referenta na poslovima uvoza/ izvoza (m/ž), voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Za poslove je potrebno relevantno radno iskustvo, napredno poznavanje rada na računalu i (minimalno) srednja stručna sprema. Aplicirajte.

    NTH Mobile d.o.o. traži Backend Web Developer-a (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Posao uključuje razvijanje novih rješenja, poboljšanje postojećih sustava, rješavanje problematike i ostalo. Traži se iskustvo u programima Laravel, WordPress i Vue.JS. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

    Stolarija Goood d.o.o. traži stolara (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 20.8. Posao se sastoji od izrade i ugradnje drvene stolarije, namještaja i ostalih stolarskih radova po mjeri. Više na linku.

    Zdravstvena ustanova ljekarna Sokač – Osmak traži magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave 30.9. Iskustvo nije važno, ali potrebno je odobrenje za samostalan rad. Provjerite više na linku.

    Fasader boja d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.8. Poželjno poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Detalje pronađite na linku.

    Reklamart d.o.o. traži montažera reklama (m/ž), limara (m/ž), bravara (m/ž), grafičara (m/ž), električara (m/ž) i djelatnika u digitalnom tisku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 17.8. Detalje potražite na linku.

    Gumicentar – Vulkan d.o.o. zapošljava vulkanizera – automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 10.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi poticajnu radnu okolinu, mogućnost napredovanja, iznad prosječna primanja i sigurno radno mjesto. Provjerite kako aplicirati.

    Expert d.o.o. zapošljava građevinskog projektanta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 14.8. Potrebni su radno iskustvo od tri godine, vozačka dozvola B kategorije te samostalnost u radu. Provjerite više ovdje.

    Tignum Engineering d.o.o. traži stručnog suradnika za projektiranje čeličnih konstrukcija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i osnovno poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

    Euro Reflex traži operatera na CNC stroju (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje o poslu ovdje.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI