GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

    Objavljeno 27.08.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    MSTV j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni snimatelj/ kamerman (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna. Potrebno je osnovno znanje rada s kamerom te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

    Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

    Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

    Mimar d.o.o. zapošljava pilanskog radnika (m/ž). Mjesto rada su Našice, a potrebno je više osoba na poziciji. Prijave su otvorene do 3.9. Posao podrazumijeva slaganje dasaka, preuzimanje, rad na stroju i sve ostale poslove prema nalogu. Provjerite detalje ovdje.

    Arena Casino u Čepinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 1.9. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

    Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

    OS Metal d.o.o. zapošljava CNC operatera (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 11.9. Prednost je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Posao obuhvaća posluživanje CNC stroja, postavljanje naprava, centriranje i stezanje obratka te kontrola mjera i uzimanje korekcija. Više na linku.

    Črnja Tours d.o.o. zapošljava telefonista (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvača prodaju putničkih aranžmana. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

    Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera – mehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća vulkanizersko-automehaničarske poslove. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

    Osatina grupa d.o.o. zapošljava referenta kadrovskih, pravnih i općih poslova (m/ž). Mjesto rada su Viškovci. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća izrađivanje ugovora o radu i raskida ugovora o radu, izrađivanje rješenja za godišnje odmore i slično. Potrebna je visoka stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI