GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Objavljeno 01.01.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  NTH zapošljava na pozicijama Partner Manager (m/ž), Angular Frontend Developer (m/ž) te Java Backend Developer (m/ž). Rad se odvija u Osijeku. Poslodavac nudi mogućnost stručnog i profesionalnog ponašanja, rad u ugodnoj kreativnoj radnoj sredini te stimulativna primanja. Neki od uvjeta su minimalno viša stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te radno iskustvo. Aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

  Aura Beauty traži kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 26.1.2021. Posao uključuje tretmane tijela, masaže, anticelulitne tretmane, tretmane lica, depilacije i slično. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

  Expert d.o.o. traži inženjera strojarstva (m/ž) s ovlaštenjem HKIS. Mjesto rada su Našice, a prijave su otvorene do 13.1.2021.Traži se fakultetsko obrazovanje te radno iskustvo od barem četiri godine. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno. Provjerite više ovdje.

  Starco Beli Manastir d.o.o. zapošljava operatera na CO2 poluautomatima i automatima za zavarivanje (m/ž). Lokacija rada je Beli Manastir, a prijavite se najkasnije do 15.1.2021. Uvjeti su završena škola strojarskog smjera, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te spremnost na rad u dinamičnoj proizvodnji. Potrebne su osobe koje su spremne učiti i razvijati vlastite vještine. Saznajte više ovdje.

  IMF Struktura d.o.o. traži zidara – tesara (m/ž) u Višnjevcu. Prijave su otvorene do 31.1.2021. Radni zadaci obuhvaćaju sve zidarske i tesarske poslove. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Više na linku.

  Retfala zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 14.1.2021. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Saznajte više putem linka.

  Mono d.o.o. zapošljava u Osijeku na pozicijama: front-end programer (m/ž), web programer (m/ž), tester (m/ž), web dizajner (m/ž). Potrebno je više osba na pozicijama s minimalno jednogodišnjim radnim iskustvom. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi izazovne projekte i velike klijente, mogućnost napredovanja, fleksibilno radno vrijeme i djelomični rad od kuće. Provjerite kako aplicirati.

  Osilovac d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Slavonije. Prijave su otvorene do 4.1.2021. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog ili društvenog smjera, minimalno trogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, aktivno korištenje Ms Office-a, vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća pripremanje i planiranje prodajnih posjeta kupcima, sudjelovanje u izradi plana prodaje te izvršavanje prodajnih obilazaka. Provjerite više ovdje.

  Emax d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Posao obuhvaća izradu instalacija vode i kanalizacije u kućama, poslovnim objektima, industrijskim i proizvodnim pogonima. Saznajte detalje putem linka.

  Čubela gradnja traži građevinskog radnika (m/ž) te djelatnika za bušenje i rezanje betona dijamantnom tehnikom (m/ž). Mjesto rada je Livana, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Uz novu godinu dolaze i nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

  Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne Više…

  Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Trenutno ste u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Troškove električne energije neće plaćati od početka siječnja do kraja ožujka, a pristojbu HRT-u od siječnja do ožujka

  Objavljen popis: Tko sve neće morati plaćati troškove HEP-u i HRT-u

  Grad Osijek ulaže 18 milijuna kuna u obnovu i preuređenje zapuštenog povijesnog prostora u regionalni prijamni info-turistički centar

  Grad Osijek: Centar za posjetitelje Tvrđa izgradit će se do lipnja 2022.

  U sklopu ove akcije izvršena je donacija 60 komada MASTER grijača zraka za logistički centar/kamp u Petrinji i lokalno stanovništvo čiji su stambeni objekti stradali u potresu

  Donacija 60 komada MASTER grijača i grijalica zraka u Petrinji