GOSPODARSTVO

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte zato ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Objavljeno 19.02.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Projektum-nekretnine d.o.o. traži projektanta / dipl.ing.arh. / dipl.ing.građ. (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.3. Potrebno je tri do pet godina radnog iskustva. Aplicirajte.

  Ratar d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.3. Posao obuhvaća knjigovodstveno – računovodstvene zadatke na radnome mjestu. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

  Karat d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Lokacija rada su Piškorevci, a prijaviti se možete do 28.2. Posao obuhvaća rad u proizvodnom pogonu na brušenju, poliranju i rezanju kamena. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno te zapošljavanja umirovljenika. Više na linku.

  Presing d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a možete aplicirati do 16.3. Posao obuhvaća samostalno vođenje gradilišta, izradu građevinske knjige te situacije. Uvjeti za zaposlenje jesu tri do pet godina radnog iskustva, položen stručni ispit te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

  Future Vision j.d.o.o. traži programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.3. Uvjeti su poznavanje PHP-a, razumijevanje objekto-orijentiranog programiranja, poznavanje SQL-a i GIT-a te osnove frontend tehnologija. Poželjno je iskustvo u razvoju softvera. Saznajte više ovdje.

  Horticentar Adria d.o.o. zapošljava agronoma – prodajnog predstavnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 22.2. Posao se sastoji od prodaje repromaterijala i poljoprivrednih proizvoda, ugovaranja novih poslova, savjetovanja, preopruke ishrane u području uzgoja poljoprivrednih kultura i slično. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te razvijene socijalne vještine. Saznajte detalje na linku.

  KT-Produkt zapošljava radnika u proizvodnji metalnih proizvoda i opruga (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 28.2. Poželjno je iskustvo u metalnoj branši, ali nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema. Više o poziciji provjerite na linku.

  Panolija d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite više putem linka.

  Pointers Adriatic j.d.o.o. traži urednika videa i fotografije (m/ž) u Osijeku. Možete aplicirati najkasnije do 22.2. Nužno je iskusno znanje rada u Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop-u i sličnim programima. Poželjno je iskustvo u vođenju društvenih mreža, kreiranju i provođenju online kampanja. Poslodavac nudi mogućnost stjecanja novih znanja i iskustava te profesionalnog napredovanja. Više na linku.

  Hidro – M.A.D. d.o.o. zapošljava montera centralnog grijanja i plina (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 26.2. Posao obuhvaća izradu plinske instalacije i centralnog grijanja. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unspalsh

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite odličnu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  Do danas je Revolut privukao više od 150.000 klijenata u Hrvatskoj.

  Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj, klijentima nude niz pogodnosti

  "Čim stranica detektira da su iz Hrvatske dobiju ili drugačiju ponudu, više cijene ili im se u potpunosti blokira pristup"

  Borzan: Građani mi se žale da još nisu ravnopravni pri internet kupovini