GOSPODARSTVO

Koronakriza nije ni vas zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

    Objavljeno 14.05.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Alanus d.o.o. zapošljava pizza majstora u pizzeriji (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 25.5. Posao obuhvaća pravljenje i pečenje svih vrsti pizza. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

    Prima namještaj zapošljava voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Lokacija rada je Valpovo, a prijave su otvorene do 17.5. Posao obuhvaća vođenje i praćenje tima, stvaranje uspješnog tima, prijenos razmišljanja članovima tima, poticanje tima na aktivnu uključenost u prodaji te njihov osobni razvoj te davanje povratne informacije članovima tima i slično. Od kandidata se očekuju pozitivan stav, sklonost prema uređenju interijera i dizajn, fleksibilnost, spremnost na učenje. Više na linku.

    Kneževi parkovi d.o.o. traže elektro – strojarskog operatera (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 17.5. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva na poslovima u elektrostrojarstvu. Traži se osposobljenost za rukovanje opasnim kemikalijama i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova s posebnim uvjetima rada. Više na linku.

    Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebno je više osoba na lokaciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Java razvojni programer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Od kandidata se očekuju minimalno godina dana radnog iskustva, dobro razumijevanje Java programskog jezika, razumijevanje objektno orijentiranog programiranja i razvoja web aplikacija, razumijevanje API-ja i arhitekture usmjerenih na usluge. Prednost donosi poznavanje alata za inačicu koda (GIT). Prijavite se.

    Nacional Logistics d.o.o. traži dostavljača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.5. Posao obuhvaća dostavu rezervnih dijelova i servisne opreme za vozila na područje Osijeka i okolice. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije s godinu i više iskustva, mogućnost dostave potvrde o nekažnjavanju, osnovno poznavanje rada na računalu. Poželjno je iskustvo u poslovima dostave/skladišta i/ili automehanike te spremnost na učenje i usavršavanje. Provjerite detalje ovdje.

    Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarnici. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Palma d.o.o. traži drvoprerađivačkog radnika (m/ž). Mjesto rada su Vladislavci, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća rad u primarnoj preradi drveta. Provjerite detalje putem linka.

    Karat d.o.o. zapošljava prodavača / komercijalista (m/ž) – prodaja kamenih elemenata. Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je iskustvo rada na traženim poslovima, poznavanje građevinskog materijala, samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu i slično. Više na linku.

    Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava specijalista za selekciju i zapošljavanje (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, najmanje dvije godine rada u području ljudskih potencijala, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje još jednog jezika. Očekuju se izvrne verbalne, pismene i interpersonalne komunikacijske vještine. Detalje provjerite putem linka.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI