GOSPODARSTVO

Koronakriza nije ni vas zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Objavljeno 14.05.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Alanus d.o.o. zapošljava pizza majstora u pizzeriji (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 25.5. Posao obuhvaća pravljenje i pečenje svih vrsti pizza. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

  Prima namještaj zapošljava voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Lokacija rada je Valpovo, a prijave su otvorene do 17.5. Posao obuhvaća vođenje i praćenje tima, stvaranje uspješnog tima, prijenos razmišljanja članovima tima, poticanje tima na aktivnu uključenost u prodaji te njihov osobni razvoj te davanje povratne informacije članovima tima i slično. Od kandidata se očekuju pozitivan stav, sklonost prema uređenju interijera i dizajn, fleksibilnost, spremnost na učenje. Više na linku.

  Kneževi parkovi d.o.o. traže elektro – strojarskog operatera (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 17.5. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva na poslovima u elektrostrojarstvu. Traži se osposobljenost za rukovanje opasnim kemikalijama i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova s posebnim uvjetima rada. Više na linku.

  Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebno je više osoba na lokaciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

  NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Java razvojni programer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Od kandidata se očekuju minimalno godina dana radnog iskustva, dobro razumijevanje Java programskog jezika, razumijevanje objektno orijentiranog programiranja i razvoja web aplikacija, razumijevanje API-ja i arhitekture usmjerenih na usluge. Prednost donosi poznavanje alata za inačicu koda (GIT). Prijavite se.

  Nacional Logistics d.o.o. traži dostavljača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.5. Posao obuhvaća dostavu rezervnih dijelova i servisne opreme za vozila na područje Osijeka i okolice. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije s godinu i više iskustva, mogućnost dostave potvrde o nekažnjavanju, osnovno poznavanje rada na računalu. Poželjno je iskustvo u poslovima dostave/skladišta i/ili automehanike te spremnost na učenje i usavršavanje. Provjerite detalje ovdje.

  Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarnici. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Palma d.o.o. traži drvoprerađivačkog radnika (m/ž). Mjesto rada su Vladislavci, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća rad u primarnoj preradi drveta. Provjerite detalje putem linka.

  Karat d.o.o. zapošljava prodavača / komercijalista (m/ž) – prodaja kamenih elemenata. Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je iskustvo rada na traženim poslovima, poznavanje građevinskog materijala, samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu i slično. Više na linku.

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava specijalista za selekciju i zapošljavanje (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, najmanje dvije godine rada u području ljudskih potencijala, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje još jednog jezika. Očekuju se izvrne verbalne, pismene i interpersonalne komunikacijske vještine. Detalje provjerite putem linka.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Najveći udio zaposlenih u Hrvatskoj ima završenu srednju školu

  Petina zaposlenih radi na određeno, a tjedno radimo više od prosjeka EU-a

  Prosječni radni vijek u Hrvatskoj je 32,8 godina, petina zaposlenih radi na određeno, najviše zaposlenih ima srednju školu, a Hrvati Više…

  Ofir: "Počeli smo s hardverom, nastavili s razvojem web rješenja, a kao potpuni servis našim klijentima uključili i digitalni marketing"

  Zanima vas rad u IT sektoru? Osječka tvrtka traži developera/icu web aplikacija

  Otvaranje radnih mjesta unatoč pandemiji, za IT sektor nije rijetkost. Dokazuje to i osječka IT tvrtka Ofir. Zbog povećanog obima posla, Više…

  Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vodeći hrvatski lanac mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata proširio svoju djelatnost i u „virtualnu sferu“

  Osijek dobio nove mjenjačnice kriptovaluta: Evo gdje možete bitcoin kupiti i prodati za gotovinu

  "AKD je tvrtka od posebnog državnog interesa, ona je predvodnik ne samo u Hrvatskoj, već je i među prvih pet u Europskoj uniji"

  AKD otvorio ured za ICT tehnologije u Osijeku i zapošljava vrhunske stručnjake

  Xiaomi širi svoje poslovanje na hrvatskom tržištu otvaranjem četvrtog Mi Storea

  Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Osijeku