GOSPODARSTVO

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Objavljeno 08.10.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Metro zapošljava na pozicijama: voditelj smjene (m/ž), voditelj odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), zamjenik voditelja odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), voditelj odjela mesa i suhomesnatih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 14.10. Aplicirajte.

  Workforce za potrebe klijenta zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.10. Potrebna je srednja stručna sprema, motiviranost, poznavanje rada na računalu te je poželjno radno iskustvo. Prijavite se.

  Mango Moda d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćnik u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Lokacija rada je Osijek – Portanova, a prijave se zaprimaju do 13.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost, marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Prijavite se.

  Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

  Karat d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.10. Radno iskustvo i stupanj obrazovanja nisu uvjeti. Provjerite detalje ovdje.

  Venatio d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Prijave se zaprimaju do 15.10. Poželjno znanje iz područja lova ili ribolova, ali nije uvjet. Posao obuhvaća rad u trgovini i po potrebi u skladištu. Više na linku.

  R&K Trade j.d.o.o. traži agenta za prodaju nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Višnjevac, a prijave su otvorene do 15.10. Posao obuhvaća posredovanje u prodaju nekretnina. Provjerite više putem linka.

  Aura Beauty, obrt, zapošljava nail tehničara ili pedikera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.10. Posao podrazumijeva ugradnju umjetnih noktiju, gel nokti, trajni lak, manikura, estetska i medicinska pedikura. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

  Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 14.11. Posao podrazumijeva rukovođenje radovima na grailištima, organiziranje rada cjelokupnog gradilipta, kontroliranje sve tehničke dokumentacije, briga o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Cogitus projekt d.o.o. zapošljava komercijalista – trgovačkog putnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuju izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i dobre organizacijske vještine, motiviranost, pozitivnost, upornost i samoinicijativnost. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U pripremi su projekti vrijedni čak 400 milijuna kuna...

  Osijek je među vodećim gradovima po povučenim EU sredstvima

  Crnković: Osijek sa svim svojim prirodnim i kulturnim resursima te gastronomskom i enološkom ponudom, ali i svim ostalim što nudi uz zdravstveni turizam, ima brojne komparativne prednosti u odnosu prema ostatku Hrvatske

  Zdravstveni turizam od velikoga značaja za grad Osijek