GOSPODARSTVO

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

    Objavljeno 08.10.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Metro zapošljava na pozicijama: voditelj smjene (m/ž), voditelj odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), zamjenik voditelja odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), voditelj odjela mesa i suhomesnatih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 14.10. Aplicirajte.

    Workforce za potrebe klijenta zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.10. Potrebna je srednja stručna sprema, motiviranost, poznavanje rada na računalu te je poželjno radno iskustvo. Prijavite se.

    Mango Moda d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćnik u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Lokacija rada je Osijek – Portanova, a prijave se zaprimaju do 13.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost, marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Prijavite se.

    Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

    Karat d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.10. Radno iskustvo i stupanj obrazovanja nisu uvjeti. Provjerite detalje ovdje.

    Venatio d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Prijave se zaprimaju do 15.10. Poželjno znanje iz područja lova ili ribolova, ali nije uvjet. Posao obuhvaća rad u trgovini i po potrebi u skladištu. Više na linku.

    R&K Trade j.d.o.o. traži agenta za prodaju nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Višnjevac, a prijave su otvorene do 15.10. Posao obuhvaća posredovanje u prodaju nekretnina. Provjerite više putem linka.

    Aura Beauty, obrt, zapošljava nail tehničara ili pedikera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.10. Posao podrazumijeva ugradnju umjetnih noktiju, gel nokti, trajni lak, manikura, estetska i medicinska pedikura. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

    Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 14.11. Posao podrazumijeva rukovođenje radovima na grailištima, organiziranje rada cjelokupnog gradilipta, kontroliranje sve tehničke dokumentacije, briga o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Cogitus projekt d.o.o. zapošljava komercijalista – trgovačkog putnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuju izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i dobre organizacijske vještine, motiviranost, pozitivnost, upornost i samoinicijativnost. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ