GOSPODARSTVO

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove zanimljive poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

    Objavljeno 17.12.2021
    Ivona Amidžić

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Narodni trgovački lanac d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Zmajevcu. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji će vršiti preuzimanje robe i pripremu te prodaju robe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    KOPKO d.o.o. traži bageristu (m/ž) u Osijeku. Prijave traju do 31.12.2021. Polsodavac traži 3 radnika sa završenom srednjom školom u trajanju od 3 godine te su kandidatima potrebne 2 godine radnog iskustva na rušenjima objekata. Podatke za prijavu potražite ovdje.

    Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Područje rada je Osijek, a prijaviti se možete do 30.12.2021. Traži se osoba s razvijenim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama te motiviranost, entuzijastičnost i fleksibilnost u radu, dok je iskustvo u direktnoj prodaji prednost. Prijavite se brzi i jednostavno putem linka.

    Štrumfi traže dadilju (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Kandidat mora imati završenu srednju ili višu stručnu spremu za obavljanje samostalnog rada i organizacije rada s djecom. Informacije za prijavu potražite ovdje.

    HIDROGRADNJA d.o.o. traži rukovoditelja (m/ž) građevinskim strojevima. Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu 31.12.2021. Poslodavac traži osobu s trogodišnjim radnim iskustvom kako bi stručno i odgovorno obavljala radne zadatke. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    STELLA DECORO d.o.o. traži prodavača (m/ž) e-cigareta i ostale opreme u Osijeku. Prijave traju do 24.12.2021. Potrebno je izvrsno snalaženje na web shop platformi, kreativnost i ideje za poboljšanje online prodaje te ispunjavanje želja online kupaca. Podatke za prijavu pronađite na linku.

    COGITUS PROJEKT d.o.o. zapošljava tesara (m/ž). Rad se odvija u Osijeku. Prijaviti se možete do 03.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za izradu oplata gradilišta visokogradnje, obavljanje pripreme za betoniranje te izvršavanje ostale tesarske poslove. Podatke za prijavu saznajte ovdje.

    Traži se agent u pozivnom centru za rad u tvrtci Easy Consult d.o.o. Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 30.12.2021. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku komunikaciju, brigu o postojećim korisnicima te prodaju novih paketa usluga. Prijavite se putem linka.

    FIRMO d.o.o. traži lakirera (m/ž). Mjesto rada je Bizovac, a rok za prijavu je 31.12.2021. Posao obuhvaća lakiranje, brušenje, bajcanje i ostele poslove vezane uz lakiranje drva. Sve potrebne informacije za prijavu pronađite ovdje.

    Easy Consult d.o.o. zapošljava call centar agenta (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi dugoročno radno mjesto uz fiksni i varijabilni dio plaće, moguć je rad od doma te se on odvija u dvije smjene. Prijave se zaprimaju do 25.12.2021. putem linka.

    Sretno kandidatima!

    Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI