SPORT

Košarkaši Vrijednosnica na turniru u Pečuhu – moglo je i bolje

Uspjesi Brokera znali su, dakako, biti puno bolji, ali turnir u Pečuhu poslužio je za još bolje uigravanje ove mlade i perspektivne ekipe...

    Objavljeno 08.09.2018
    Antonela Verković

    Košarkaši Vrijednosnica Osijek su 6. i 7. rujna igrali na turniru u mađarskom gradu Pečuhu na kojem su sudjelovali domaćin PESCI VSK-VEOLIA te KK KAPOSVARI, SZTE SZEDEAK i KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK.

    U prvoj polufinalnoj utakmici 6.rujna Vrijednosnice su igrale protiv domaćina i izgubile rezultatom (106:62). Mlada i još uvijek neuigrana osječka ekipa nije uspjela zaustaviti ekipu Pečuha koja je već dobrano odmakla u pripremi za novu sezonu.

    U drugoj polufinalnoj utakmici istoga dana KK KAPOSVARI je pobijedio SZTE SZEDEAK (93:71). Drugog dana u borbi za treće mjesto igraju KK VRIJEDNOSNICE protiv SZTE SZEDEAK i gube rezultatom (79:85).

    Uslijedila je najbolja četvrtina Slavonaca na turniru. Nedovoljno za išta bolje od posljednjeg mjesta. U utakmici za prvo mjesto PESCI VSK-VEOLIA je pobijedio KK KAPOSVARI rezultatom  81:59.

    REZULTATI

    PVSK-VEOLIA – KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK 106:62 (21-16, 30-17, 26-12, 29-17)

    PVSK: Alston 18, Kristof 7, Budimir 3, Taylor 16, Bence 7, Attila 12, Csanad 9, Levante 8, Adam 4, Čirić 13, Popgyakunik 2, Pongo Mate 7.

    KK Vrijednosnice Osijek: Pavlović 6, Ihring 23, Mandić 5, Maskaljević, Boras, Bačić, Proleta 3, Šango, Darling 4, Turalija 7, Vrkić 14.

     

    KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – SZTE SZEDEAK 79:85 (10-18, 22-24, 18-28,29-15)

    KK Vrijednosnice Osijek: Pavlović 2, Ihring 18, Mandić 18, Maskaljević, Boras 2, Bačić, Proleta 2, Šango 9, Darling 10, Turalija 6, Vrkić 12.

    SZTE SZEDEAK : Janos 2, Akos, Bence 4, Boltić 3, Adam 9, Bellott 14, Adam 19, Loydd 19, Šulović 8, Bonifert 1, Kerpel-Fronius 6.

    16. i 17. rujna Vrijednosnice gostuju u Tuzli gdje će odigrati dvije utakmice protiv domaćina.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovaj turnir je bio i kriterijski turnir za tehničku reprezentaciju i kriterijski  turnir za juniorsku reprezentaciju

    Taekwondo klub Osijek na međunarodnom turniru “Susedgrad – Sokol Pokal”

    Dana 18.05.2024. u dvorani „Sutinska Vrela“ u Zagrebu, održan je međunarodni  turnir „Susedgrad – Sokol Pokal“ koji je ujedno bio Više…

    Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje 

    Donna Vekić predstavila najveće mlade nade hrvatskog tenisa u sklopu Premier Tennis Tournamenta

    Drugi dan jedinstvenog Premier Tennis Tournamenta, koji se održava u Osijeku, obilježili su tzv. ”egzibicijski mečevi” Donne Vekić i najvećih Više…

    Nakon Maribora, gdje su startale u nepotpunom sastavu još 22. travnja, odbojkašice su od početka tjedna u Osijeku, u kojem će ovog vikenda odigrati prvi turnir Zlatne lige, u maloj SD Gradski vrt.

    Odbojkaška reprezentativka Martina Šamadan najavljuje prvi turnir Zlatne lige u Osijeku

    Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija promijenila je prema ranijem planu mjesto priprema pred početak natjecanja u ovogodišnjoj Zlatnoj skupini Europske lige. Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U talijanskom gradu Pordenone proteklog vikenda održano je međunarodno natjecanje pod nazivom Alpe Adria Games na kojem je sudjelovala i hrvatska atletska reprezentacija.

    Dva zlata i jedna bronca na Alpe Adria Games

    PK Osijek je nastupio sa tri predstavnika od ukupno  367 plivačica i plivača iz 37 klubova koji su sudjelovali na natjecanju. Boje Osijeka uz vodstvo Trenera Mihaela Močkovića branili su Teo Janković, Ivor Gaće i Mia Mihić

    PK Osijek  na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine i seniore u 50m bazenu ostvario odlične rezultate – Imamo državnog prvaka!

    Ja sam stvarno ponosna i uvijek volim naglašavati da sam iz Osijeka i trudim se Osijek i županiju prikazati u najboljem svjetlu

    Prijem Donne Vekić povodom sjajnog rezultata na Wimbledonu