CRNA KRONIKA

Krađa nakita – Policija traži ‘Alibabinu pećinu”?

Ispada da vlasnici krađe nisu 'kužili' nekoliko mjeseci. Oops!

  Objavljeno 07.05.2018
  Alan Srčnik

  Krađa nakita na čak tri lokacije! Da nas se ne shvati krivo, a u namjeri da se ‘poigramo’ viješću, ne podržavamo krađe! Uskličnik! Ali, četiri su stvari zanimljive – nakit kao izbor lopova, čak tri prijave minuli vikend, kao i vrijeme počinjenih krađa. Jer, ispada da vlasnici krađe nisu ‘kužili’ nekoliko mjeseci. Oops! Naposljetku, zanimljiva je i mogućnost da se možda radi čak i o istom čovjeku, a što ne možemo ni mi ni nitko drugi isključiti, do završetka istrage, makar policija traga potencijalno za više počinitelja.

  Dakle, prema priopćenju policije to izgleda ovako …

  1. Nepoznati je počinitelj između 1. veljače i 4. svibnja u obiteljskoj kući u Ulici Andrije Kačića Miošića u Osijeku ukrao nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

  2. Između 1. lipnja 2017. godine i 30. ožujka nepoznati je počinitelj iz stana u Huttlerovoj ulici u Osijeku ukrao nakit vrijednosti više tisuća kuna.

  3. Između 15. ožujka i 4. svibnja nepoznati je počinitelj iz stana u Mihanovićevoj ulici u Osijeku ukrao nakit i novac, pričinivši vlasnici materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

  U policijskom priopćenju zaključuju … Tragamo za nepoznatim počiniteljima.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Med je jedan od glavnih saveznika protiv prehlada u ovim hladnim danima... Da se počinitelj nije prehladio?! Ili planira 'biznis' na dulje staze?

  Gdje će sada zujati ukradene pčele?!

  Pčele, kako znamo, nose ne samo med, nego time i ‘dobar biznis’. Med je cijenjena namirnica, izvor zdravlja, ali i Više…

  Potrošio nekoliko desetaka tisuća kuna s kartice pa prijavio da mu je netko navodno provalio u vozilo...

  Za ovakav način prijevare još nismo čuli: Lažno prijavio provalu…

  Što još neće smisliti?! Pitamo se, pitamo… Uvijek kad mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, ‘počinitelji’ u Osijeku Više…

  Njima je zaista petak bio crn... U razdoblju od 12 do 15 sati u trgovačkom centru počinitelj pokrao pet mobitela! On ne oklijeva, vjerojatno se vodi onim da je život prekratak za čekanje!

  Crni petak za pet cura: U tri sata pokrao pet mobitela!

  Život je prekratak za čekanje, danas jesi sutra nisi – kažu izreke… Ali se ne bi trebale odnositi i na Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vozilo je, prilikom mimoilaženja udarilo u autobus koji je nakon udarca sletio u odvodni kanal, udario u rub betonskog mosta te se prevrnuo na desni bok...

  Autobus sletio u kanal, ozlijeđen vozač i četvero putnika!

  29-godišnji vozač je na pješačkom prijelazu udario 70-godišnjakinju koja je na mjestu poginula...

  Jučer u prometnoj nesreći poginula pješakinja

  ''Nada umire posljednja'' - rekao bi ovaj mladić, vjerujemo... Pokušao se snaći i domoći svoje izgubljene vozačke dozvole, ali ipak bezuspješno...

  Vozačka dozvola mu oduzeta u Norveškoj, a on pokušao prijaviti nestanak u Belišću