ŽIVOT

Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će dva tjedna - Donosimo sve detalje

Objavljeno 07.08.2020
Ivona Amidžić

Ljeto traje je u svom punom jeku, a mnogobrojni osječki vrtićarci i školarci uživaju u zasluženim praznicima.

Odmor od obveza većina njih pronalazi u igri s vršnjacima, odlasku na neka od kupališta u regiji, a mnogi od njih dobru zabavu moći će potražiti krajem kolovoza kada će se organizirati „repriza“ 2. izdanja Sportskog ljeta na Sokolu – ljetnog sportskog kampa u organizaciji GD Osijek – Žita.

Sportsko ljeto na Sokolu ove godine ugostilo je početkom ljeta više desetaka mališana u dobi od 5 do 12 godina i to u varijanti poludnevnog i cjelodnevnog boravka. Kroz 5 – dnevni program kampa, djeca su imala prilike prolaziti kroz treninge gimnastike, plivanja, rolanja i nogometa, igrale su se različite sportske igre na otvorenom, a svaki dan bio je „začinjen“ i nizom kreativnih radionica i dodatnih animacijskih sadržaja.

Što o programu Sportskog ljeta misle sami polaznici, kratko je izjavio Daniel Marini (8).

“Na kampu mi se najviše sviđa skakanje na trampolinu i spužvice, upoznao sam nove prijatelje s kojima se volim družiti, a super su mi i radionice i odlazak na bazen!”

Od 24. kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu

Zbog odličnog odaziva, prvi dio Sportskog ljeta na Sokolu dobit će i svoj nastavak. Naime, zadnji tjedan kolovoza i prvi tjedan rujna bit će opet rezervirani za druženje u ovom zanimljivom kampu.

„Iznimno nam je drago što smo mnogim osječkim mališanima svojim sadržajima obogatili ljeto – sklopila su se mnogo nova prijateljstva i obnovila stara jer u kampu imamo djecu koja već niz godina dolaze na naše aktivnosti“, izjavila je tajnica kluba, Ivana Maltašić. „Zbog izvrsnog odaziva odlučili smo i kraj ljeta osmisliti po sličnom principu pa će i zadnja 2 tjedna prije polaska školske/vrtićke godine biti rezervirani za druženje na Sokolu“.

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će dva tjedna:

  • TJEDAN 1: 24. – 28. kolovoza 2020. godine
  • TJEDAN 2: 31. kolovoza – 4. rujna 2020. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099/5364-753 (poziv / SMS / Viber / WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU NALAZI SE OVDJE.

Više informacija o Sportskom ljetu na Sokolu možete pronaći i na kanalima društvenih mreža GD Osijek – Žita: WEB STRANICA, FACEBOOK i INSTAGRAM.

foto: Marko Banić

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

Povodom dana planete zemlje 20.04.2024. Održana je akcija čišćenja 3. Rezolucija Zemlja. Inicijator aktivnost je Večernji list s partnerima: Grad Više…

Prema željama najmlađih i ove godine HŽ je odlučio organizirati veselo blagdansko putovanje na kojemu će se djeca družiti, pjevati i zabavljati se, a uskrsni Zeko razveselit će ih i darivati

Uskoro kreće Zeko-express

HŽ Putnički prijevoz od 16. ožujka ponovno organizira vožnje dječjih uskrsnih vlakova Zeko-express. U Zeko-expressu bit će organiziran zabavni program, Više…

Osim teoretskih predavanja, mladi planinari će proći razne vježbe koje će im pomoći ne samo za planinarstvo i odlazak u prirodu već i u samom budućem životu. 

HPD “Bršljan-Jankovac” poziva u Dječju planinarsku školu

Planinarskog društva HPD “Bršljan-Jankovac” poziva mlade u Dječju planinarsku školu. Školi je namijenjena za djecu u dobi od 7-15 godina. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje