ŽIVOT

Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će dva tjedna - Donosimo sve detalje

Objavljeno 07.08.2020
Ivona Amidžić

Ljeto traje je u svom punom jeku, a mnogobrojni osječki vrtićarci i školarci uživaju u zasluženim praznicima.

Odmor od obveza većina njih pronalazi u igri s vršnjacima, odlasku na neka od kupališta u regiji, a mnogi od njih dobru zabavu moći će potražiti krajem kolovoza kada će se organizirati „repriza“ 2. izdanja Sportskog ljeta na Sokolu – ljetnog sportskog kampa u organizaciji GD Osijek – Žita.

Sportsko ljeto na Sokolu ove godine ugostilo je početkom ljeta više desetaka mališana u dobi od 5 do 12 godina i to u varijanti poludnevnog i cjelodnevnog boravka. Kroz 5 – dnevni program kampa, djeca su imala prilike prolaziti kroz treninge gimnastike, plivanja, rolanja i nogometa, igrale su se različite sportske igre na otvorenom, a svaki dan bio je „začinjen“ i nizom kreativnih radionica i dodatnih animacijskih sadržaja.

Što o programu Sportskog ljeta misle sami polaznici, kratko je izjavio Daniel Marini (8).

“Na kampu mi se najviše sviđa skakanje na trampolinu i spužvice, upoznao sam nove prijatelje s kojima se volim družiti, a super su mi i radionice i odlazak na bazen!”

Od 24. kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu

Zbog odličnog odaziva, prvi dio Sportskog ljeta na Sokolu dobit će i svoj nastavak. Naime, zadnji tjedan kolovoza i prvi tjedan rujna bit će opet rezervirani za druženje u ovom zanimljivom kampu.

„Iznimno nam je drago što smo mnogim osječkim mališanima svojim sadržajima obogatili ljeto – sklopila su se mnogo nova prijateljstva i obnovila stara jer u kampu imamo djecu koja već niz godina dolaze na naše aktivnosti“, izjavila je tajnica kluba, Ivana Maltašić. „Zbog izvrsnog odaziva odlučili smo i kraj ljeta osmisliti po sličnom principu pa će i zadnja 2 tjedna prije polaska školske/vrtićke godine biti rezervirani za druženje na Sokolu“.

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će dva tjedna:

  • TJEDAN 1: 24. – 28. kolovoza 2020. godine
  • TJEDAN 2: 31. kolovoza – 4. rujna 2020. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099/5364-753 (poziv / SMS / Viber / WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU NALAZI SE OVDJE.

Više informacija o Sportskom ljetu na Sokolu možete pronaći i na kanalima društvenih mreža GD Osijek – Žita: WEB STRANICA, FACEBOOK i INSTAGRAM.

foto: Marko Banić

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novim istraživanjima znanstvenici su počeli otkrivati koji biološki mehanizmi uzrokuju teške ishode

Otkriveno što štiti djecu od korone

Većina djece prebolijeva covid-19 uz blage simptome i kliničke slike, piše Index. Više istraživanja, među kojima i jedno provedeno u Više…

Nova sportska infrastruktura u Osijeku :D

Dvije nove vrhunske umjetne stijene za sportsko penjanje u NŠD Gradski vrt

Izgradnjom umjetnih stijena obogaćena je sportska ponuda u gradu Osijeku kao preduvjet za poticanje mladih na aktivan i zdrav život Više…

Ove će se godine, zbog aktualnih okolnosti, održati u vanjskom dijelu Kulturnog centra Osijek

DOKKICA organizira 9. Festival učeničkih igrokaza „POZOR! Plivamo na sceni”

Dječji kreativni centar „DOKKICA” 31. kolovoza organizira 9. Festival učeničkih igrokaza „POZOR! Plivamo na sceni”. Festival se trebao, tradicionalno, održati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Cijeli tjedan za svaku šetnju koju pružite jednom od njihovih "kerovaca" možete izvući tombolu - Naglašavaju kako se svaka dobitna ;)

Udruga Pobjede pripremila veliku tombolu u Azilu “Povratak otpisanima”

U dva dana možete očekivati kulturno-umjetnički program i bogatu gastronomsku ponudu :D

I ove se godine održava Paprikafest u Lugu, sajam domaće začinske paprike i drugih proizvoda

U samoizolaciji još 75 novih kontakata, trenutno ukupno 445 osoba

U zadnja 24 sata u laboratoriju KBC-a Osijek obrađen 201 uzorak, samo dva nalaza pozitivna