ŽIVOT

Kreće sezona klizanja: u ponedjeljak s radom kreće Klizalište Sokol Centar! (PROGRAM, ULAZNICE I TERMINI)

Najzabavniji oblik rekreacije tijekom zimskih mjeseci i ove godine će za veliki broj naših sugrađana biti upravo klizanje na Klizalištu Sokol Centar

Objavljeno 29.11.2019
Petar Tauković

U prosincu tradicionalno započinje sezona klizanja na osječkom Sokolu, a svoja vrata najveće klizalište u regiji otvorit će u ponedjeljak, 2. prosinca na sam Dan grada.

Najzabavniji oblik rekreacije tijekom zimskih mjeseci i ove godine će za veliki broj naših sugrađana biti upravo klizanje na Klizalištu Sokol Centar. Savršena bijela ledena ploha, na kojoj zadnjih godina na ledu podjednako uživaju i djeca i odrasli, udobne klizaljke, glazba, lampice i topli čaj sigurni smo da će biti opis mnogih veselih druženja na klizalištu kod Sokola!

Smjene rada na klizalištu bit će organizirane prema sljedećem rasporedu:

  • ponedjeljak – utorak – srijeda: 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h
  • četvrtak – petak: 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h, 21:00 – 22:15h
  • subota – nedjelja: 11:00 – 12:15h, 13:00 – 14:15h, 15:00 – 16:15h, 17:00 – 18:15, 19:00 – 20:15h, 21:00 – 22:15h,

Cijena ulaznice iznosit će 15,00 HRK, a u istom iznosu od 15,00 HRK plaća se i najam klizaljki (ukoliko klizači nemaju svoje).

Ove godine osječko klizalište nije samo klizalište – ono postaje Ledena bajka na Sokolu i sa svim svojim sportskim i zabavnim sadržajima postalo je dio manifestacije Advent u Osijeku!

Klizalište Sokol

Za sve najmlađe koji žele što više iskoristiti boravak na ledu bit će organizirane Mini škole klizanja, kamp za djecu Sportska zima na Sokolu, Škola klizanja i Škola hokeja kao i proslave rođendana na ledu, a ove godine pokrovitelj sportskih sadržaja za najmlađe je Decathlon Osijek (sve detaljne infomacije i linkove za prijavu možete pronaći na poveznici: https://sokolcentar.com).

Virtuoze na ledu kroz prosinac, ali i u nastavku 2020. godine, očekuju brojna iznenađenja: po prvi put uživat ćemo u disco večerima na ledu uz odličnu glazbu i glazbene spotove koji će se emitirati na 2 velika video zida postavljena uz samo klizalište! Pored toga, vikednima će svi moći uživati u Après skate partijima uz odličnu glazbu i izvrsnu gastro ponudu.

Za najmlađe bit će organizirane radionice i zabavna druženja uz samo klizalište, a roditelji će se moći okušati u klizanju ili jednostavno provesti slobodno vrijeme u gastro kutku koji će obilovati ponudom božićnih pića pripravljenih u suradnju s partnerima Coca Cola Hrvatska, Heineken, Iločki podrumi te Franck.

Ovog prosinca, svi koji ogladne moći će isprobati delicije koje će ponuditi izvrsni Mr. Jack grill house, a sve slatkoljupce oduševit će palačinke i waffli Slatke Tvornice.

Nadamo se da će sve gore navedeno biti dovoljna pozivnica svima da budu dio ovogodišnje Ledene bajke na Sokolu – ne zaboravite, krećemo u ponedjeljak, 2. prosinca u 17 sati!

Facebook profil Klizališta Sokol Centar: http://bit.ly/KlizalisteSokolCentar

Klizalište Sokol

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sportsko ljeto na Sokolu posebno je osmišljen ljetni kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina. Provodi se u sportsko-rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek

Omogućite djeci ljetnu pustolovinu na Sokolu – Sportsko ljeto vas čeka!

Ljeto je pred vratima i sa sobom donosi iščekivanje najuzbudljivijeg dijela godine – ljetnih praznika! Nakon dugih školskih i vrtićkih Više…

Program Gym Cycling je grupni trening na statičkim biciklima nadopunjen gimnastičkim vježbama oblikovanja, a simulira vožnju vanjskog bicikla

Vrati se u formu uz Gym Cycling u Sokolu – Besplatni treninzi

Gimnastičko društvo Osijek – Žito poziva sve zainteresirane rekreativce željne oblikovanja mišića, smanjenje tjelesne težine ili poboljšanja vlastite kondicije na Više…

"Broj mjesta po terminima je ograničen zato pozivamo sve zainteresirane trudnice, koje do sada nisu sudjelovale na besplatnim radionicama, da se čim ranije prijave za sudjelovanje"

Besplatne rekreacijske radionice za trudnice ponovo u Sokolu

Rekreacijske radionice u sklopu projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ koje provodi Gimnastičko društvo Osijek-Žito, ponovo su u Sokolu. Izvrsna Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije