OSJEČANI

Krenula isporuka rješenja za plaćanje komunalne naknade za 2022. godinu

Planirano je da dospijeće na uplatnicama za siječanj, veljaču i ožujak bude 28. ožujka 2022. godine...

Objavljeno 25.02.2022
Ivona Amidžić

Krenula je isporuka rješenja za plaćanje komunalne naknade za 2022. godinu. Nakon toga će na kućne adrese stići i uplatnice za 12 mjeseci. Naime, komunalna naknada se utvrđuje u godišnjem iznosu, a plaća u mjesečnim iznosima.

Planirano je da dospijeće na uplatnicama za siječanj, veljaču i ožujak bude 28. ožujka 2022. godine, a dospijeće preostalih mjesečnih iznosa 28. u mjesecu za tekući mjesec, zaključno sa 28.12.2022. godine.

Napominjemo kao se komunalna naknada utvrđuje u godišnjem iznosu, a ukoliko se uplata ukupnoga iznosa za 2022. godinu izvrši do kraja 2022. godine, neće biti obračunate zakonske zatezne kamate.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Svaki je apoen hrvatskog novca jednako vrijedan kao sredstvo plaćanja i ovakve, za kupce ponižavajuće, situacije odraz su loše poslovne politike."

Sramota u Osijeku: Trgovac izvrijeđao dječaka jer je igračku platio sitnišem

Dječak je mjesecima štedio novac, a kada ga je u pratnji majke htio potrošiti u trgovini u središtu Osijeka, doživjeli Više…

Na računima za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda neispravan je bar kod

Iz Grada Osijeka stiže obavijest građanima

Grad Osijek na svojoj je web stranici danas dodao obavijest za građane i građanke Osijeka kako se na uplatnicama za Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?