CRNA KRONIKA

Kriminal i droga vladaju Osijekom!

Jedan trenutak nepažnje djelatnika bio je dovoljan da počinitelj 'zgrabi' mobitele, još nije otkriven, ali je zato otkriven 22-godišnjak koji je prometovao velikom količinom droge.

  Objavljeno 10.08.2018
  Antonela Verković

  Droga u Osijeku je, nažalost, gotovo svakodnevna pojava. Policijska uprava neprestano bilježi takve slučajeve ilegalne proizvodnje, preprodaje i prometa drogama, a danas izviještava o još jednom takvom slučaju preprodaje ogromne količine droge. Osim toga, dogodila se jedna ‘neuobičajena’ krađa do koje je došlo zbog samo jednog trenutka nepažnje…

  UHIĆEN 22-GODIŠNJAK ZA PROMET DROGAMA

  Ovaj put je riječ o 22-godišnjem hrvatskom državljaninu kod kojeg je policija u Osijeku pronašla izuzetno velike količine droge. Mladić je otkriven, ali policija još nije došla na trag nepoznatoj osobi od koje je optuženi od početka travnja do kolovoza kupovao i prodavao marihuanu u Osijeku.

  Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostora koje u Osijeku koristi 22-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli novčanicu s tragovima droge amfetamin speed, PVC paketiće s marihuanom težine veće od pola grama, PVC paketić s tragovima droge amfetamin speed, djelomično nagorenu ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane, digitalnu vagu, drobilicu, kutije s tragovima marihuane i nekoliko stotina kuna. Kaznena prijava podnosi se i nadležnom državnom odvjetništvu.

  UKRAO MOBITELE

  Tijekom poslijepodnevnih sati 7. kolovoza nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju djelatnika i provalio u zaključanu ladicu izložbenog pulta u osječkom trgovačkom centru. Počinitelj je ukrao više mobitela, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem još se uvijek traga!

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Med je jedan od glavnih saveznika protiv prehlada u ovim hladnim danima... Da se počinitelj nije prehladio?! Ili planira 'biznis' na dulje staze?

  Gdje će sada zujati ukradene pčele?!

  Pčele, kako znamo, nose ne samo med, nego time i ‘dobar biznis’. Med je cijenjena namirnica, izvor zdravlja, ali i Više…

  Potrošio nekoliko desetaka tisuća kuna s kartice pa prijavio da mu je netko navodno provalio u vozilo...

  Za ovakav način prijevare još nismo čuli: Lažno prijavio provalu…

  Što još neće smisliti?! Pitamo se, pitamo… Uvijek kad mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, ‘počinitelji’ u Osijeku Više…

  Njima je zaista petak bio crn... U razdoblju od 12 do 15 sati u trgovačkom centru počinitelj pokrao pet mobitela! On ne oklijeva, vjerojatno se vodi onim da je život prekratak za čekanje!

  Crni petak za pet cura: U tri sata pokrao pet mobitela!

  Život je prekratak za čekanje, danas jesi sutra nisi – kažu izreke… Ali se ne bi trebale odnositi i na Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  29-godišnji vozač je na pješačkom prijelazu udario 70-godišnjakinju koja je na mjestu poginula...

  Jučer u prometnoj nesreći poginula pješakinja

  ''Nada umire posljednja'' - rekao bi ovaj mladić, vjerujemo... Pokušao se snaći i domoći svoje izgubljene vozačke dozvole, ali ipak bezuspješno...

  Vozačka dozvola mu oduzeta u Norveškoj, a on pokušao prijaviti nestanak u Belišću

  43-godišnji je razbojnik razradio metodiku - maska i hladno oružje su tu, novac je pokupljen.. Ali, lopovi ipak uvijek "padaju" na "malerima"

  Zamaskirani razbojnik “fejlao” u poslu