CRNA KRONIKA

Kupovala igraču konzolu pa ostala bez novca

Nepoznata osoba joj je dostavila link lažne Internet stranice u koju je 22-godišnjakinja upisala svoje osobne podatke i podatke bankovnih računa. I što reći na to?

  Objavljeno 20.03.2024
  Matija Ivanković

  Preko Internet oglasnika 22-godišnjakinja se 8. siječnja javila nepoznatoj osobi s kojom je dogovorila kupnju igrače konzole.

  Nepoznata osoba joj je potom dostavila link lažne Internet stranice u koju je 22-godišnjakinja upisala svoje osobne podatke i podatke bankovnih računa nakon čega je s njezinih računa skinuto ukupno oko 500 eura, a igraču konzolu nije dobila.

  Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

  Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

  Sedamdesetjednogodišnjak je između 1. veljače i 11. travnja poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi u više navrata putem Više…

  Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

  Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

  Nepoznati počinitelj je 23. siječnja 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti Više…

  Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

  60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta

  Šezdesetogodišnjakinja je jučer putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

  Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

  Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

  U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

  Na gradilištu autoceste D5 smrtno je stradao 60-godišnji djelatnik građevinske tvrtke

  Smrtno stradao u nesreći na radu, pregazio ga je stroj