Arhiva

Ladislav Bece novi je načelnik PU osječko- baranjske

  Objavljeno 20.09.2017
  OsijekNews redakcija

  Među 18 novoizabranih načelnika policijskih uprava je i novi načelnik osječko- baranjske Ladislav Bece. Novi načelnik ima oko 30 godina radnog iskustva a istaknuo se u ekipi za očevide te je niz godina bio voditelj Službe za očevide i kriminalističku tehniku.

  Predstavljajuću novog načelnika osječko-baranjske Policijske uprave, zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša istaknuo je da je izabran zbog svog znanja, iskustva i rezultata rada te da je bio najbolji kandidat a na mjesto načelnika izabran je na mandat od 5 godina.

  Novi načelnik Bece ističe da ova policijska uprava dugi niz godina ima dobre rezultate no on želi promijeniti negativnu percepciju o prekomjernoj represiji prema građanima. To znači, kaže Bece, da policajci rade posao koji trebaju raditi, prvenstveno štite građane, da im pomažu, budu građanima na usluzi.

  Uz osječko-baranjsku, izabrani su ravnatelji još tri slavonske policijske uprave. Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku vodit će Fabijan Kapular, virovitičko-podravsku Siniša Knežević a brodsko-posavsku policijsku upravu Antun Valić.

  HRT Radio Osijek

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …