SPORT

Laszlo Kleinheisler i dugo očekivani debi

Laszlo se tjednima mučio s ozljedom koju je zadobio na pripremama u Rovinju, pa je morao biti odgađan njegov prvi službeni nastup za osječku momčad

    Objavljeno 10.03.2019
    Tamara Lemajić

    Prvi nastup mađarskog reprezentativca za Bijelo-plave trebao bi puno značiti našoj momčadi koja silno želi pobjedu, piše NK Osijek.

    Drugo uzastopno domaćinstvo ove nedjelje imaju nogometaši Osijeka. Ono prethodno protiv Slaven Belupa na kraju pomalo i nesretno nije završilo osvajanjem sva tri boda, a ovaj puta nam u goste stiže Lokomotiva. Suparnik koji je zasigurno bolji od Koprivničana, što znači da će i zadaća biti teža nego prije sedam dana. Znaju to i trener Zekić i njegova momčad, pa je i priprema za predstojeći ogled bila vrlo ozbiljna u svakom segmentu, od analize protivnika, do intenziteta treninga i onoga što se uvježbavalo za ovaj iznimno važan dvoboj, navode na stranici Kluba.

    Odvojiti se od pratnje

    Lokomotiva je jedan od najizravnijih konkurenata Bijelo-plavima kada je riječ o borbi za ona mjesta koja vode u Europu. Osječani trenutno imaju četiri boda više i jasno je da bi ih pobjeda u međusobnom ogledu značajnije odvojila od Tomićevih izabranika. Treba imati na umu da su uspješne nastupe ovoga vikenda imali Gorica i Hajduk koji su nam također pratitelji na ljestvici, tako da bi bilo jako dobro i od njih se „pristojnije“ bodovno udaljiti. I to je svakako jedan od razloga da naši nogometaši u ovom susretu moraju biti na svojoj ponajboljoj razini kako bi ispunili očekivanja.

    I navijači su nestrpljivi

    Dugo očekivani debi imati će Laszlo Kleinheisler. Tjednima se mučio s ozljedom koju je zadobio na pripremama u Rovinju, pa je morao biti odgađan njegov prvi službeni nastup za osječku momčad. Mađarski reprezentativac trebao bi donijeti kvalitetu više u sredini terena, budući da je riječ o vrlo motoričnom i tehnički potkovanom igraču koji je to puno puta dokazao i u nacionalnoj vrsti i u svojim dosadašnjim klubovima. Sigurno ga i navijači nestrpljivo očekuju na terenu, a nadamo se da će Laszlova premijera biti obilježena prije svega – pobjedom, navode u Klubu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”