Arhiva

Ledene skulpture osječke tvrtke Ice Product tražene diljem Hrvatske

  Objavljeno 07.11.2015
  OsijekNews redakcija

  Skulpture i drugi predmeti od leda sve su traženiji rekviziti na vjenčanjima i raznim drugim svečanostima u Slavoniji i Baranji.

  Kupci su donedavno po ovakve skulpture morali ići izvan Hrvatske, uz obveznu uporabu hladnjače pa njihova cijena uopće nije bila mala. Upravo ta činjenica, da u Hrvatskoj ima jako malo tvrtki koje se bave ovim poslom, bila je poslovni izazov osnivačima mlade osječke tvrtke Ice Product d.o.o.

  – Naša tvrtka Ice Product bavi se proizvodnjom predmeta od leda. Proizvodimo led za razne namjene te izrađujemo skulpture od leda koje su izuzetno popularne za razne svečane prigode poput svatova, cateringa, domjenaka, krštenja ili rođendana. Zahvaljujući strogoj kontroli kvalitete, kao i suvremenoj tehnologiji koju koristimo, proizvodimo kristalno čiste i dugotrajne skulpture od leda – rekla je Mihaela Radovanović, direktorica tvrtke Ice Product d.o.o.

  Prema njezinim riječima, trajanje skulptura ovisi od veličine i uvjeta. “Led nudi beskrajne mogućnosti, elegantne, dramatične, zabavne, funkcionalne. Bez obzira na to za koju priliku želite figuru od leda, mi ćemo vam izići ususret i vaš trenutak pretvoriti u ledenu čaroliju”, kaže Radovanović.

  [singlepic id=11059 w= h= float=none]

  Ice Product osnovan je ove godine i posluje u sklopu osječke Amicitia grupe. Iz tvrtke poručuju kako za proboj na zahtjevno hrvatsko tržište treba imati dobro osmišljen poslovni plan koji mora biti kvalitetan i zanimljiv mogućim kupcima ili partnerima. Potvrdu kvalitete Ice Product imao je prošloga mjeseca, kada je u Rugvici, nedaleko od Zagreba, kreirao ledeni performans za RALU logistiku Luke Rajića, prigodom otvorenja novog logističko-distributivnog centra te obilježavanje 25. godišnjice poslovanja. Ice Product je prezentirao voće i povrće u ledu, što simbolizira poslovanje RALU logistike (transport hladnjačama).

  Tom prilikom je izveden i performans rezanja ledenog bloka teškog stotinjak kilograma, u kojem su se nalazile škare kojima se trebala prerezati crvena vrpca i tako službeno otvoriti logističko-distributivni centar. Ledeni blokovi korišteni za perfomans proizvedeni su u osječkom pogonu Ice Producta i hladnjačom prevezeni u Rugvicu.

  – Uvijek je problem kako doći do kranjeg kupca. No, studioznim radom, i koristeći inovacije, može se uspjeti – kaže direktorica Ice Producta.

  SVE SE MOŽE ZAMRZNUTI
  Ice Product ima široku lepezu proizvoda od smrznute vode – ledene blokove, ukrasne skulpture ili atraktivne čašice za zabavu ili party. Moguće je čak i zamrznuti predmete u ledenom bloku, poput voća, boce pića, automobilskih guma i svih ostalih predmeta, što je iznimno atraktivno i zanimljivo.
  Glas Slavonije – Milan BUGARIĆ
  [singlepic id=11060 w= h= float=none]
  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

  Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

  Crtalica u Mallu

  Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

  Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

  Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U posljednja 24 sata zabilježena su 1.583 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, a 15 osoba je preminulo!

  SARS-CoV-2 virus ne posustaje, ponovno zabilježene velike brojke

  Proces uvođenja nove valute zahtjeva prilagodbe i promjene, kako poslovnih procesa tako i pravovremeno osposobljavanje radnika za rad u novoj službenoj valuti

  Veliki interes poduzetnika za radionicu o uvođenu eura

  Novac vrijedi sve manje jer inflacija smanjuje realnu kupovnu moć novca. Stoga za isti iznos možemo kupiti sve manje robe u trgovini, a o cijenama goriva i drugih energenata da i ne govorimo...

  Troškovi života sve su veći, ali Osječani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!