Arhiva

LEGENDARNA OPELOVA 24 SATA!

Cijene vozila snizili su kao nikada do sada, a spektar pogodnosti povećali. Osim najnižih cijena ovog vikenda nude Vam i druženje u opuštenoj atmosferi gdje su djeca dobrodošla, kao i vaši četveronožni ljubimci!

  Objavljeno 24.01.2019
  OsijekNews

  PSC Osijek i ove godine održava tradicionalno LEGENDARNA Opelova 24 sata! Zaista najniže cijene novih Opel vozila zajamčene su tijekom ovih 24 sata! Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na ona naručena prema vašim specifikacijama!

  Izaberite vozilo baš po svojoj mjeri, ili se odlučite za već gotovo vozilo i odvezite se kući u svom novom Opelu po najpovoljnijim cijenama! Ova legendarna akcija starta ovog petka u 25.01.2019. u podne, a tijekom narednih 24 sata kupci imaju priliku osim najnižih cijena vozila ostvariti i druge dodatne pogodnosti poput ČAK 7 godina jamstva, 5 godina rada na servisu uključenog u cijenu i mnoge druge pogodnosti.

  Cijene vozila snizili su kao nikada do sada, a spektar pogodnosti povećali. Osim najnižih cijena ovog vikenda nude Vam i druženje u opuštenoj atmosferi gdje su djeca dobrodošla, kao i vaši četveronožni ljubimci! Njihovi stručni prodavači odgovoriti će na sva Vaša pitanja i nedoumice, a ljubazni djelatnici otići s Vama na test vožnje i razgled vozila. Prednost njihovog ovlaštenog salona je u činjenici da su – kao ovlašteni salon i servis- potpuno predani dugoročnom zadovoljstvu klijenata i stoje iza svega što našim strankama ponude. Kako kažu kod njih nema „sitnih slova“ niti skrivenih „kvaka“ jer im je glavni cilj zadovoljna stranka koja se s povjerenjem iznova vraća. Takav odnos njeguju i nagrađuju, stoga obratite im se s povjerenjem.

  Posjetite ih ovaj vikend 25. i 26.01. provjerite ponudu LEGENDARNIH Opelovih 24 sata i uvjerite se zašto im se kupci iznova vraćaju!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Legendarna Opelova 24 sata

  PSC Osijek i ove godine nudi super popuste na sve Opelove modele. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao Više…

  Je li vaš limeni ljubimac spreman za zimu? PSC Osijek ima odličnu akciju!

  Kako biste uz što manje muke pripremili svog limenog ljubimca za zimske uvjete, PSC OSIJEK za vas je pripremio zimsku servisnu akciju u Više…

  Nova usluga u servisu PSC-a Osijek: primjena ozonatora zraka u Vašem vozilu za 99 kn

  Klima uređaji su pogodni za razvoj bakterija, virusa i plijesni koje mogu uzrokovati niz respiratornih problema stoga proizvođači automobila sugeriraju Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Boris Piližota je prvi dogradonačelnik, ali nije prva dama ;)

  ‘Selfie’ prve dame Hrvatske i prve dame Osijeka! Anušić im ‘ispao iz kadra’

  U vojarni u Požegi počela obuka vrhunskih sportaša Mateja Vidovića i Eliasa Kolege na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

  Vrhunski sportaši na dragovoljnom vojnom osposobljavanju

  Požega je upitao kako je moguće da i dalje, u uvjetima kada nas Vlada uvjerava da je ekonomska situacija u državi stabilizirana, zaposlenost u rastu, a nezaposlenost u padu, radne snage sve više nedostaje, a ljudi i dalje iseljavaju?

  Most NL: „Koliko kuna iznosi potrošačka košarica danas u Hrvatskoj – mogu li građani sa svojim plaćama normalno živjeti?”