GOSPODARSTVO

Legići za Legiće ovaj vikend u Portanovi

Odlična zabava čeka vas u subotu i nedjelju u Portanovi, na besplatnoj kreativnoj radionici Legići za Legiće, a ovog tjedna započinju i sezonska sniženja u Portanovi!

    Objavljeno 21.06.2023
    Darija Kovačić

    Službeno je započelo ljeto, a ovog tjedna započinju i sezonska sniženja u Portanovi! Iz omiljenog shopping središta pozivaju da se pripremite za dugo toplo ljeto i ugrabite it komade iz kolekcija proljeće/ljeto ’23. koja vas očekuju po puno povoljnijim cijenama, a savjetuju i da ljetna sezonska sniženja iskoristite kao priliku za kupovinu jesenskih i zimskih jakni, čizama, odjeće i modnih dodataka… Neke trgovine već su započele sa sniženjima, dok će Zara, Pull & Bear i ostale trgovine sezonska sniženja započeti sutra, 22. lipnja!

    Kada smo već kod 22. lipnja i početka sezonskih sniženja, imajte na umu kako će Portanova i sutra raditi prema uobičajenom radnom vremenu. Trgovine će raditi prema uobičajenom radnom vremenu od 10 do 21 sat, kao i ugostiteljski objekti i poslovni prostori čije radno vrijeme možete pronaći ovdje.

    Škola i obaveze završavaju danas, a to znači samo jedno – vrijeme je za zabavu! A odlična zabava čeka vas u subotu i nedjelju u Portanovi, na besplatnoj kreativnoj radionici Legići za Legiće. Oba dana od 16 do 19 sati ispred Müllera mališani će uz vodstvo predstavnika Informatičkog kluba Osijek, Robotičkog kluba Osijek i Zajednice tehničke kulture grada Osijeka imati priliku razvijati kreativu u igri s Lego kockama te sudjelujući u genijalnoj robotskoj igri!

    A kako to obično biva u Portanovi, za svakoga su pripremili ponešto… Nakon obavljenog shoppinga i istraživanja ponude sezonskih sniženja, dok su mališani na kreativnoj radionici, predlažemo da ispunjenu subotu završite dobrovoljnim darivanjem krvi! Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova od 17 do 20 sati!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

    I ove godine će se u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja - Uskršnja potraga za pisanicama!

    Portanova radi cijeli vikend – Obavite uskršnji shopping na vrijeme

    Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto ’24. koje su stigle Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!