Arhiva

Ljetni sportski kamp Osijek 2017. – prijave u tijeku!

  Objavljeno 13.06.2017
  OsijekNews redakcija

  U organizaciji Gimnastičkog društva Osijek-Žito, i ovo ljeto održat će se Ljetni sportski kamp za djecu predškolske i mlađe školske dobi (6 – 10 godina) kroz koji će mališani grada Osijeka upoznati se s gimnastikom i plivanjem, te kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme uz razne aktivnosti sportskog i kreativnog karaktera.

  Aktivnosti kampa bit će, kao i do sada, organizirane u dva segmenta: u prijepodnevnim satima (9.00 do 11.00 sati) – plivački dio (Gradski bazeni Osijek), a u poslijepodnevnim (15.00 do 18.00 sati) – gimnastički dio (dvorana Šećeranski dom) te niz kreativnih radionica.

  Zainteresirana djeca kamp mogu pohađati u 2 termina:

  • do 7. srpnja – 1. grupa
  • do 14. srpnja – 2. grupa

  Tijekom boravka u kampu najmlađi će u malim homogenim grupama usavršavati elemente plivanja poput plutanja, klizanja, skokova, rada nogu i ruku raznih tehnika, koordinaciju tehnika. Tijekom gimnastičke škole, djeca će se upoznati sa gimnastičkim spravama i rekvizitima koji se koriste u gimnastici te učiti i usavršavati razne elemente poput kolutanja, mostova, visenja, zvijezde, pravilnog hodanja i držanja, a sve to uz nadzor i pomoć naših trenera. Polaznici kampa sudjelovat će i u nizu kreativnih radionica i predavanja.

  Sve o Ljetnom sportskom kampu možete pronaći na www.gdosijek.hr, a za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti se na broj telefona 091 421 1188.

  Pozivamo sve mališane da se pridruže Ljetnom sportskom kampu te da i ovo ljeto, uz pomoć stručnih trenera, provedu zabavno vrijeme usavršavajući znanje plivanja i gimnastike. Vidimo se!

  VEZANE VIJESTI

  Gimnastika za sve, svi za gimnastiku – počeli upisi novih članova!

  Gimnastičko društvo Osijek-Žito kreće s upisima novih članova u programe gimnastičke rekreacije namijenjene roditeljima i bebama (do 3 godine starosti) Više…

  Zimski sportski kamp Osijek 2017. – Krećemo sa prijavama!

  Gimnastičko društvo Osijek-Žito u siječnju 2017. godine (za vrijeme trajanja zimskih školskih praznika) organizirat će ponovno Zimski sportski kamp za Više…

  Dođite u Sokolski dom – tamo gdje i mali i veliki vježbaju gimnastiku!

  Gimnastičko društvo Osijek-Žito s početkom rujna kreće sa upisima novih članova u sve gimnastičke programe  – od mama i beba Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari