KULTURA

Ljeto prepuno kino hitova u kinu Urania

Kina će postati jedno od glavnih mjesta izlazaka i druženja...

Objavljeno 21.06.2021
Ivona Amidžić

Sada već sa sigurnošću možemo izjaviti: blockbusteri su se vratili u kina! Sudeći po najavama velikih hitova koje ćemo na velikim platnima gledati u narednim mjesecima, kina će postati jedno od glavnih mjesta izlazaka i druženja.

Za srpanj su u Uraniji najavljeni nastavak Petra Zecimira: Skok u avanturu, Marvelova Black Widow i dugoočekivani nastavak Space Jama: Nova legenda. U kolovozu gledamo četvrti film o čudovišnoj ekipi  iz Hotela Transilvanija i akcijsku gaming komediju Free Guy, dok u rujnu redom stižu remake SF klasika Dina, sinkronizirana avantura Mali šef 2: Obiteljski posao, nastavak priče o zlikovcu kojega volimo Venom 2 i najnoviji film iz franšize o James Bondu: Za smrt nema vremena.

Od petka premijerno u Kino klubu možete pogledati dokumentarac Djevojčica o sedmogodišnjoj Sashi koja je oduvijek znala da je djevojčica, iako je rođena kao dječak.

Ne propustite pogledati ni nezaboravnu Disney Pixar avanturu s dvojicom prijatelja Lukom i Albertom koji su zapravo morska bića koja poprimaju ljudski oblik radi zabave, nastavak avantura omiljene prahistorijske obitelji Croods: Novo doba, drugi dio akcijske komedije Čuvaj me s leđa 2Brze i žestoke 9 – nastavak napete akcijske avanture koja se odvija od Londona preko Središnje Amerike do Edinburgha, intimnu obiteljsku dramu Dalibora Matanića Zora, sedmi film iz svijeta Prizivanja 3: Kriv je sotona koji otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu te pobjednika prošlogodišnjeg Pulskog filmskog festivala Tereza37.

Započeli su i programi cjelodnevnog ljetnog boravka: Edukativno-kreativno ljeto s Malcem genijalcem (više o programu možete pročitati u BROŠURI, a prijave idu putem obrasca OBRAZAC ZA PRIJAVU) i Ljeto s Franom (sadržaj i program aktivnosti pogledajte u LETKU, a za prijave i informacije o programu možete nas kontaktirati preko maila [email protected] i telefona 031 293 237 / 098 647 021 (OBRAZAC ZA PRIJAVU). Još uvijek stignete prijaviti svoje dijete!

Napominjemo da se svi programi provode uz poštivanje Preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija: svi prostori se redovno dezinficiraju, smanjen je kapacitet dostupnih sjedala u dvorani, svaki gledatelj bi trebao dezinficirati ruke, a maske su obavezne u svim prostorijama kina. Sukladno najnovijim preporukama, dozvoljena je konzumacija hrane i pića za vrijeme projekcije.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova