ŽIVOT

Ljubiteljima dobre glazbe i još boljeg piva – Valpovo Craft Beer Fest Vol.2

15. rujna započet će pravi pivski spektakl grada Valpova s raznovrsnom glazbenom i gastro ponudom - Valpovo Craft Beer Fest Vol.2

Objavljeno 12.09.2018
Josipa Maksimović

Grad Valpovo, Turistička zajednica grada Valpova i Raven Bar Valpovo pripremaju posebnu poslasticu za pivoljupce, ali i sve druge željne zabave.

 

U subotu, 15. rujna 2018., u sklopu Valpovačkog turističkog ljeta 2018., započet’ će pravi pivski spektakl grada Valpova – Valpovo Craft Beer Fest Vol. 2.

Valpovo specifično po organizaciji događaja u dvorcu Prandau – Normann

 

Svi će pivoljupci “doći na svoje” u prekrasnom okruženju veličanstvenog dvorca Prandau – Normann.

 

Osim odličnog glazbenog repertoara koji će “potpaljivati atmosferu”, ekipa može očekivati i predavanje o povijesti piva, a ono najbitnije od svega – šaroliku gastro ponudu vrhunskih craft piva!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dan i noć na Akademiji - kažu... Predstavit će svoje programe, organizirati radionice slikanja, glume, sviranja... Ali i podijeliti s vama najpovjerljive tajne kako je to studirati na Akademiji!?

Vrata Akademije za umjetnost i kulturu za sve su otvorena do 22 sata!

Uvijek vas je zanimalo područje umjetnosti i kulture? Brojna su pitanja koja vas zanimaju, htjeli ste probati kako je to Više…

Bliži se bliži - Octoberfest i u našem gradu. Bit će 'sve k'o u Njemačkoj' - pivo, gastronomski specijaliteti, glazba... Uz to je i produžen vikend - neka bude pivski! :)

Da biste posjetili Octoberfest ne morate do Njemačke – održat će se i u našem gradu!

Iako je u Njemačkoj Octoberfest već u punom jeku, ne brinite, niste nikamo zakasnili jer u naš grad tek stiže! Više…

Antonija je svoj veliki glazbeni put započela upravo u Osijeku. Iako joj Osijek već dugo nije adresa stanovanja, ona je i dalje - naša... :)

CURA DANA: Antonija Pacek – žena koja stvara, sklada, napreduje!

Zaista, ova moćna žena zaslužila je biti naša ‘Cura dana’. Iako, nemojte misliti da ‘cura’ mora biti nešto spektakularno da Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osijek je stavljen na svjetsku kartu gradova koji svijetle za dijabetes! Akcija započinje u 17:00 sati kada će most biti osvijetljen, nakon toga slijedi šetnja...

Sutra će naš pješački most zasjati u plavoj boji povodom Dana dijabetesa

''Spustila sam dnevnik i naježila se jer, eto me pet godina poslije, živim svoje želje'' - napisala je Petra na svom Instagram profilu... :)

Petra Cicvarić živi svoje snove zapisane u dnevniku

Dan i noć na Akademiji - kažu... Predstavit će svoje programe, organizirati radionice slikanja, glume, sviranja... Ali i podijeliti s vama najpovjerljive tajne kako je to studirati na Akademiji!?

Vrata Akademije za umjetnost i kulturu za sve su otvorena do 22 sata!