SPORT

Lončar: Bez straha protiv Dinama – Gradski vrt već prodaje ulaznice

Susret s Dinamom na rasporedu je u petak navečer u 20 sati na stadionu Maksimir ...

    Objavljeno 15.08.2018
    Alan Srčnik

    Jedan od najistaknutijih osječkih pojedinaca u pobjedi nad Puljanima svakako je bio Danijel Lončar. Siguran u obrani, a uspio je zatresti i suparničku mrežu, potvrdivši da je opasan u napadačkoj skok-igri… – piše NK Osijek.

    Pobijedili smo 3:0, ali nije bilo nimalo lagano. Utakmica je od početka bila teška jer su nam gosti stigli s puno nepoznanica u svojoj momčadi. Prvo je poluvrijeme završilo bez golova iako smo bili bolji, imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili, ali smo dobro otvorili drugi dio susreta. Zabili smo prvi gol, potom su došli drugi i treći, tako da smo okrunili dominaciju s uvjerljivih 3:0, bez primljenog pogotka.

    Idemo i u Maksimir na pobjedu!

    Zadovoljstvo bodovnim učinkom je potpuno, Osijek nije ispustio ni „mrvice“ u uvodna tri kola HNL-a.

    Napokon da Osijek ima tri vezane pobjede na početku sezone. Sada idemo u Zagreb na pobjedu i protiv Dinama! Nemamo straha, idemo u Maksimiru pokazati što i koliko možemo.

    Danijel se upisao među strijelce, što ga je također posebno razveselilo:

    Da, evo, napokon se i to dogodilo. Sanjao sam to već godinama. Trudio sam se, trenirao, a sada je stigla i ta nagrada. Ne može biti ljepše.

    Ulaznice krenule u prodaju

    Svi oni koji su zainteresirani bodriti Bijelo-plave u Zagrebu, do ulaznica mogu doći i na stadionu Gradski vrt. Dakako, da se to odnosi samo na one navijače koji su odlučili ići na utakmicu i to planiraju ili organizirano preko Udruge „Kohorta“ ili u svom osobnom, odnosno nekom drugom angažmanu.

    Ulaznice se trebaju podići u četvrtak, dan uoči susreta, u vremenu od 14 do 20 sati na portirnici na južnom parkingu osječkog stadiona. Pritom svatko treba predočiti svoju osobnu iskaznicu.

    Utakmica

    Susret s Dinamom na rasporedu je u petak navečer u 20 sati na stadionu Maksimir.

    Foto: NK Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

    Osječanima dvije višebojske medalje