ŽIVOT

Lukabu Summer Love editorial

Modna kuća Lukabu by Marina Jerant predstavlja ljetni editorial

    Objavljeno 04.08.2018
    Tea Pakšec

     Inspirirana ljetnim ljubavima koje najtoplijem godišnjem dobu daju novu dimenziju, modna kuća Lukabu za svoj se ljetni editorial uputila na Đurđevačke pijeske koji savršeno simboliziraju ispreplitanje tragova u pijesku dvije zaljubljene osobe.

    Savršenu simbiozu postigla je tako boja i tekstura pijeska s aktualnom kolekcijom vjenčanica koje su temeljene na puder podlogama i atraktivnom čipkom s 3D cvijećem koje je bilo velika inspiracija dizajnerici Marini Jerant. Osim toga, Jerant svoj potpis stavlja i na ugodna muška odijela na koja se odlučuju odvažni muškarci, ljubitelji  modernijih krojeva.

    Prepoznatljivost Lukabu brenda i izričaj Marine Jerant krije se u efektnim vizualima koje prikazuju, u ovom slučaju, Lukabu ženu, sampouzdanu, svjesnu sebe i linija svoga tijela, što je s Majom i Mariom u LKB odijelu, koji su utjelovili priču ljetne ljubavi, fotografski dvojac Beck prikazao igrom svjetla i sjene u trenutku emocije. Za frizuru je zaslužna Monika Kovač, a make-up Sara Grepo.

    KONTAKT

    Sve modele vjenčanica možete pogledati na Facebook i web stranici Lukabua te na prvom katu TC Nama.

    Uživajte u fotografijama i ljepoti vjenčanica i muških odijela…

     

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

    Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

    Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

    [NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)

    Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

    Record store day u Osijeku