KULTURA

“Magic Mike” u Osijeku – stiže nam sarajevski striptiz Dame biraju

Dame biraju je predstava koja je "osvojila" mnoga srca - nakon 200 izvedbi diljem Hrvatske i regije, napokon će osvojiti i naša

Objavljeno 20.09.2018
Josipa Maksimović

Dame biraju, naziv je komedije koja se, zahvaljujući izvrsnoj bosanskohercegovačkoj postavi, “uvukla” u srca hrvatske publike.

Razumijemo zašto se “diže prašina” oko ove predstave – u komediji igraju odlični glumci poput Emira Fejzića, Mirze Dervišića, Davora Sabe, Enesa Salkovića, Adnana Gore i Nensi Abdel Sakhi. Dodamo li tome i “topless” muška tijela, nastaje savršena kombinacija za veliku količinu testosterona, smijeha i zabave na jednom mjestu.

Ova je predstava rađena po uzoru na film “Full Monty”. Nakon 200 uspješnih izvedbi, Dame biraju stiže nam i u Osijek.

Sarajevska je predstava u tri godine igrala u 43 grada, nakon čega ju je vidjelo čak 50.000 ljudi.

Radnja komedije prati priču petorice besposlenih mladića koji kroz posao “stripera” pokušavaju zaraditi za egzistenciju. Predstava je kombinacija napete atmosfere i komičnih scena, koje vode do kulminacije, u kojoj se na “svršetku” publika pretvara u onu iz striptiz kluba i nazoči “striperskoj” izvedbi.

Režiser predstave je Admir Glamočak.

Vjerujemo da će potražnja biti velika pa nemojte reći da vas na vrijeme nismo obavijestili!

Naime, ulaznice je moguće kupiti u okviru sustava Eventim po cijeni od 80 kuna. “Striptiz komedija” biti će odigrana 13. listopada u dvorani Zrinjevac, s početkom u 20 sati.

Foto: Facebook

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Predstava Baka ima dečka popularna je i posjećena od velikog broja gledatelja na razini Hrvatske posljednjih mjeseci, a u našoj će ju organizaciji gledatelji prvi puta imati prilike pogledati besplatno.

Komedija Baka ima dečka u Centru za kulturu Čepin

U organizaciji udruge Rame uz rame će se u Centru za kulturu Čepin u subotu 9. ožujka 2024. održati komedija “Baka Više…

Frajle su regionalna senzacija iz Novog Sada, osvajaju publiku još od 2009. godine, a slijedećeg vikenda ih možete poslušati i vi i to u Osijeku na Zrinjevcu!

THE FRAJLE u Osijeku – najava koncerta + dijelimo ulaznice!

Osječka agencija Koncert kao organizator najavljuje koncert novosadske ženske grupe The Frajle koje će nastupit u subotu 18. ožujka u Više…

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe. 

Ako sam žena, nisam konj!

Nakon tri rasprodane predstave, Ana Poznanović se vraća u kino Urania sa predstavom „Ako sam žena, nisam konj“ 24.11.2022. u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova