KULTURA

‘Majstori’ ponovno dolaze u Uraniu!

Nedjeljno jutro provedite uz smijeh do suza s vašim mališanima gledajući 'Majstore'. Da je predstava oduševila djecu potvrđuje i preslatka objava Facebook objava Teatra to go... :)

Objavljeno 08.11.2018
Antonela Verković

Predstava koja obuhvaća smijeh, zabavu i priču koja je sve samo ne monotonija – riječ je o Majstorima!

Iako je predstava načelno za djecu, na dosadašnjim izvedbama je i odrasle nasmijala do suza. Ukoliko ste ju slučajno propustili – evo prilike.

Opuštajuće nedjeljno jutro uz smijeh do suza i za vas, ali i vaše najmlađe.

U kinu Urania bit će izvedena 11.studenog s početkom u 10:00 i 11:30 sati – ne možete ‘fulati’, imate ‘dvije u jednoj’ prilike.

O MAJSTORIMA

Prenosimo Facebook objavu preslatkog posjetitelja, što potvrđuje oduševljenost mališana predstavom.

‘Djeca se na predstavi “Majstori” uvijek suosjećaju s majstorom Ivekom, koji je stalno gladan i želi ići na pauzu. Tako je jedan dječak na izvedbi na Osječkom ljetu kulture Iveku ponudio svoje kekse, koje majstor naravno nije odbio. Isti dječak došao je na izvedbu u Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek te je Iveku donio domaće čvarke! Jedva čekamo vidjeti što je pripremio za izvedbu u kinu! 😍😋👏’ – piše Teatar to go na svojem Facebook profilu.

Djeca se upoznaju s komedijom karaktera, zabune i situacije, dok pomažu majstorima u radnom zadatku postavljanja semafora. Slijedom svojih karakternih osobina, majstori upadaju u naizgled bezizlazne situacije i nevolje.

Svjesni važnosti ispravno obavljenog posla upražnjavaju metodu pokušaja i pogreške čime potiču publiku na interakciju. Upravo ta interakcija, koja publiku dovodi do djelovanja i pomaganja protagonistima, pokazala se kao ključ uspješnosti predstave i izvrsnih kritika mnogobrojne publike.

Dramaturgiju potpisuje Marta Maria Mekovec de Carvalho. Redatelj je Goran Smoljanović. Igraju Goran Smoljanović i Dejan Fajfer.

Vrijeme trajanja predstave je 50 minuta.

FOTO: Facebook Teatar to go

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Uživat ćete u njegovoj predstavi 'Na komadiću Europe' - trk po ulaznice! :)

Pervan dolazi u Osijek! I nasmijat će vas do suza!

To već postaje kao neka nepisana tradicija. Da Željko Pervan dolazi skoro redovito početkom godine u Osijek i da se Više…

Saznajte u tekstu... Nagradni natječaj je završen, hvala svima koji su sudjelovali i pratite nas i dalje za sve sljedeće nagrade :)

Tko večeras ide na predstavu u HNK?

ČESTITAMO! Pobjednica našeg nagradnog natječaja je Marina Bošnjak Ex Juriša! U sklopu kazališne manifestacije ‘Siječanjski popust’ podijelili smo ukupno četiri Više…

Vlasnica gostionice ''Kod crnog mačka'' druži se s prijateljicama, mećava vani postaje sve gora i iz daljine se netko počinje približavati... Što će biti u nastavku? Pogledajte u predstavi!

Što se događa kad ”padne noć u Esseku”?

Veljača 1923. Essek. Na jednom križanju u Tvrđi, stoji gostionica „Kod crnog mačka”. Uz glazbu i rakiju, vlasnica Ana Varga Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Uživat ćete u njegovoj predstavi 'Na komadiću Europe' - trk po ulaznice! :)

Pervan dolazi u Osijek! I nasmijat će vas do suza!

Muzej Okusa je sinoć bio poprište otvaranja festivala, a osim ponude vina bilo je tu i ukusnih sirnih kao i suhomesnatih delicija, rakije i meda.

Započeo je peti Osijek Wine fest – najveći vinski festival na istoku Hrvatske

10. Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u Osijeku