KULTURA

‘Majstori’ ponovno dolaze u Uraniu!

Nedjeljno jutro provedite uz smijeh do suza s vašim mališanima gledajući 'Majstore'. Da je predstava oduševila djecu potvrđuje i preslatka objava Facebook objava Teatra to go... :)

Objavljeno 08.11.2018
Antonela Verković

Predstava koja obuhvaća smijeh, zabavu i priču koja je sve samo ne monotonija – riječ je o Majstorima!

Iako je predstava načelno za djecu, na dosadašnjim izvedbama je i odrasle nasmijala do suza. Ukoliko ste ju slučajno propustili – evo prilike.

Opuštajuće nedjeljno jutro uz smijeh do suza i za vas, ali i vaše najmlađe.

U kinu Urania bit će izvedena 11.studenog s početkom u 10:00 i 11:30 sati – ne možete ‘fulati’, imate ‘dvije u jednoj’ prilike.

O MAJSTORIMA

Prenosimo Facebook objavu preslatkog posjetitelja, što potvrđuje oduševljenost mališana predstavom.

‘Djeca se na predstavi “Majstori” uvijek suosjećaju s majstorom Ivekom, koji je stalno gladan i želi ići na pauzu. Tako je jedan dječak na izvedbi na Osječkom ljetu kulture Iveku ponudio svoje kekse, koje majstor naravno nije odbio. Isti dječak došao je na izvedbu u Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek te je Iveku donio domaće čvarke! Jedva čekamo vidjeti što je pripremio za izvedbu u kinu! 😍😋👏’ – piše Teatar to go na svojem Facebook profilu.

Djeca se upoznaju s komedijom karaktera, zabune i situacije, dok pomažu majstorima u radnom zadatku postavljanja semafora. Slijedom svojih karakternih osobina, majstori upadaju u naizgled bezizlazne situacije i nevolje.

Svjesni važnosti ispravno obavljenog posla upražnjavaju metodu pokušaja i pogreške čime potiču publiku na interakciju. Upravo ta interakcija, koja publiku dovodi do djelovanja i pomaganja protagonistima, pokazala se kao ključ uspješnosti predstave i izvrsnih kritika mnogobrojne publike.

Dramaturgiju potpisuje Marta Maria Mekovec de Carvalho. Redatelj je Goran Smoljanović. Igraju Goran Smoljanović i Dejan Fajfer.

Vrijeme trajanja predstave je 50 minuta.

FOTO: Facebook Teatar to go

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Performans na parkingu - ''Volim parking, više volim scenu'' moći ćete pogledati u tri termina ovog tjedna... :)

Performans ispred Akademije

Studenti Akademije za kulturu i umjetnost nerijetko organiziraju predstave – svaka jedinstvenog, drugačijeg i zabavnog karaktera koji uvijek do suza Više…

Hoće li ju i kod nas 'snaći' maska koje se i sama uplašila? Ili nešto još luđe, kako i sama kaže?! Dolazite pogledati? 

Što je to snašlo Anđelku Prpić? Najavila je dolazak u Zagreb, a što će tek pripremiti za Osijek?!

Ovo nemojte propustiti – Anđelka Prpić, koju smo svi pratili pred malim ekranima u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, u Više…

Filmski hit ''Bohemian Rapsody'', urnebesne i zabavne predstave ''Šta me snađe'' i ''Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo'' imat ćete ovog tjedna prilike pogledati u kinu Urania... :)

Što vas snađe ovog tjedna u kinu Urania?!

Tjedan za kino je – svaki tjedan, rekli bismo… Predah od posla svima treba, a zašto ga ne bi upotpunili Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Memorijal dugi niz godina afirmira i okuplja najbolje mlade gudače svih uzrasta te ih predstavlja osječkoj publici kroz tri koncertne večeri.

Koncertne večeri povodom 25. memorijala ”Franjo Krežma”

U četvrtak se otvara izložba koja je ujedno i virtualna i u sklopu je međunarodnog projekta ''Vjerujem. Stoga jesam.'' Detaljnije informacije u nastavku... :)

Izložba ”Sv.Trojstvo” – ”Vjerujem. Stoga jesam.”

Performans na parkingu - ''Volim parking, više volim scenu'' moći ćete pogledati u tri termina ovog tjedna... :)

Performans ispred Akademije