KULTURA

‘Majstori’ ponovno dolaze u Uraniu!

Nedjeljno jutro provedite uz smijeh do suza s vašim mališanima gledajući 'Majstore'. Da je predstava oduševila djecu potvrđuje i preslatka objava Facebook objava Teatra to go... :)

Objavljeno 08.11.2018
Antonela Verković

Predstava koja obuhvaća smijeh, zabavu i priču koja je sve samo ne monotonija – riječ je o Majstorima!

Iako je predstava načelno za djecu, na dosadašnjim izvedbama je i odrasle nasmijala do suza. Ukoliko ste ju slučajno propustili – evo prilike.

Opuštajuće nedjeljno jutro uz smijeh do suza i za vas, ali i vaše najmlađe.

U kinu Urania bit će izvedena 11.studenog s početkom u 10:00 i 11:30 sati – ne možete ‘fulati’, imate ‘dvije u jednoj’ prilike.

O MAJSTORIMA

Prenosimo Facebook objavu preslatkog posjetitelja, što potvrđuje oduševljenost mališana predstavom.

‘Djeca se na predstavi “Majstori” uvijek suosjećaju s majstorom Ivekom, koji je stalno gladan i želi ići na pauzu. Tako je jedan dječak na izvedbi na Osječkom ljetu kulture Iveku ponudio svoje kekse, koje majstor naravno nije odbio. Isti dječak došao je na izvedbu u Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek te je Iveku donio domaće čvarke! Jedva čekamo vidjeti što je pripremio za izvedbu u kinu! 😍😋👏’ – piše Teatar to go na svojem Facebook profilu.

Djeca se upoznaju s komedijom karaktera, zabune i situacije, dok pomažu majstorima u radnom zadatku postavljanja semafora. Slijedom svojih karakternih osobina, majstori upadaju u naizgled bezizlazne situacije i nevolje.

Svjesni važnosti ispravno obavljenog posla upražnjavaju metodu pokušaja i pogreške čime potiču publiku na interakciju. Upravo ta interakcija, koja publiku dovodi do djelovanja i pomaganja protagonistima, pokazala se kao ključ uspješnosti predstave i izvrsnih kritika mnogobrojne publike.

Dramaturgiju potpisuje Marta Maria Mekovec de Carvalho. Redatelj je Goran Smoljanović. Igraju Goran Smoljanović i Dejan Fajfer.

Vrijeme trajanja predstave je 50 minuta.

FOTO: Facebook Teatar to go

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

HNK u Osijeku – “Buba u uhu” Georgesa Feydeaua

Svoj ovosezonski dramski premijerni program HNK u Osijeku okončava sjajnim, smijehom krcatim Georgesom Feydeauom i njegovom „Bubom u uhu“. Ova Više…

Brak, u stvari ljubav @ Kino Urania

Nova dogovorena predstava je glazbena komedija kabaretskog tipa „Brak, u stvari ljubav“, koja se već duži niz godina izvodi na Više…

Ljubavna pisma Staljinu

Povijesna fikcija Kazališta Planet Art Ljubavna pisma Staljinu (četvrtak 11. travnja u 20 h) inspirirana je crticom iz stvarnog života njezinih protagonista – Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Mladi osječki pjesnici organiziraju večer poezije u dobro poznatom noćnom klubu Cadillac

Večer poezije @ Cadillac