ŽIVOT

Mapa namjere/kolaža za 2020. godinu, koja će vam pomoći s ostvarivanjem ciljeva

"Iskoristimo ovaj početak da stavimo svjesnu namjeru u kojem smjeru želimo da nam se nova godina odmota"

Objavljeno 31.12.2019
Ivona Amidžić

U nedjelju, 12. siječnja 2020. godine, s početkom u 14.00 sati u Yoga Home – Centru Osobne Moći (Fakultetska 4, 31000 Osijek) 5RITMOVA organizira radionicu izrada mape namjere (kolaža) za 2020. godinu.

“Zatvaramo vrata stare godine, dodajemo znamenku više na kalendaru, okrećemo novu stranicu, otvaramo prazan prostor gdje nanovo preispitujemo želje srca i važnost naših namjera, čega nam je previše i što nam nedostaje. Prelaskom preko praga, otvaramo prostor za nove prilike, da resetiramo dosadašnji život i manifestiramo ono što želimo”, pojašnjavaju organizatori.

“Dozvolimo si čuti priču tijela, doći bliže sebi, kroz pokret zagrijati stopala i spremnije zakoračili prema novim mogućnostima i izazovima koji su pred nama. Iskoristimo ovaj početak da stavimo svjesnu namjeru u kojem smjeru želimo da nam se nova godina odmota”, pozivaju.

Što sve možete očekivati na radionici?

Na radionici će se pokretom i tijelom otvarati prostor za snove, namjere i vizije kroz ples. Nakon toga kreće se u proces kreativnog stvaranja. Izrada mape namjere moćan je i vrijedan alat koji pomaže kako na jednostavan, jasan i zabavan način zadržati fokus na onome što i kako želimo živjeti.

Zbog materijala koji je potrebno osigurati za radionicu prijave su obavezne, a prijaviti se može isključivo klikom na online prijavnicu. Po prijavi, a neposredno prije radionice, svi će dobiti detaljnije upute kako se pripremiti i što je potrebno donijeti. U cijenu radionice uračunat je dio materijala koji će se koristiti.

Cijena radionice iznosi 160,00 kuna zaključno sa 7. siječnja 2020., a 190,00 kuna za prijave nakon 7. siječnja, naravno, ukoliko ostane mjesta.

Sve info možete tražiti na:

Jasenka Anić: anic.jasenka@gmail.com
099/758-0156

Voditeljica plesnog dijela radionice je Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova. Plesom i pokretom se bavi 20 godina, a edukaciju za ovu metodu završila je u SAD-u.

“Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom vodilo me kroz razne plesne škole, edukacije, meditativne i duhovne prakse. Susret sa ovom praksom naučio me kako da se maknem samoj sebi sa puta, na jednostavan i prirodan način kroz pokret, uvidim da je tijelo i vlastita energija i najbolji učitelj”, komentira Romana Soldo.

Dodaje kako joj je ovim radom želja stvoriti prostor u kojem slušamo i čujemo što nam tijelo govori, na taj se način u vlastitom ritmu ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.

Saznati više detalja ili kontaktirati direktno organizatora možete na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: Facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Želiš upoznavati nove zemlje i ljude? Voliš putovanja i želiš steći nove vještine? Ako je na neka od ovih pitanja odgovor potvrdan, pridruži se radionici

Upoznaj gospodina Erasmusa u Info-centru za mlade Osijek (28.1.)

“Želiš upoznavati nove zemlje i ljude? Voliš putovanja i želiš steći nove vještine? Ako je na neka od ovih pitanja odgovor Više…

Radionica se provodi u sklopu projekta - “Jednaka prava - jednake plaće - jednake mirovine”

Radionica “Ravnopravnost za sve!”

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova organizira radionicu “Ravnopravnost za sve!” koju organizira u Osijeku u suradnji sa Centrom za edukaciju, savjetovanje Više…

Radi se o nizu radionica na kojima će se 3D olovkama izrađivati zimski ukrasi

Radionica “3D olovke” (20.12.-10.1.) RASPORED

American Corner Osijek i Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek tijekom prosinca 2019. i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ukupno je testirano 159 bolesnika, a osam ih je još u obradi

Novi oboljeli od koronavirusa u Hrvatskoj

Otpadopjesmica – glavni vrtićarski hit ove godine, a možete ju i preuzeti :D

(FOTO): Janko Organko, Mirko Papirko i Maša Čaša uče vrtićarce o pravilnom postupanju otpadom

Petak, dan za... Istraživanje osječkih zanimljivih događanja, dakako :D

Za kraj radnog tjedna obiđite neke zanimljive manifestacije