Arhiva

Market&NG – Prva besplatna marketinška konferencija u potpunosti otvorena za javnost

  Objavljeno 05.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Oduvijek vas je zanimalo kako izgleda svijet marketinga iza kulisa? Što se događa kad se pogase svjetla reflektora najdinamičnijih televizijskih spektakla i kada se ugase televizori? Kako nastaju televizijske reklame? Tko je idejni začetnik crne ovce Gregor? Kako se progurati u medije? Tko je vaš kupac? Odgovore na ta i još mnoga druga pitanja imat ćete priliku doznati upravo sutra na stručnoj konferenciji Market&NG – Tržište i nove generacije.

  Prvi dan konferencije otvaraju tri mušketira, svaki ekspert u području kojim se bavi.

  Nikola Žinić, polovica najuspješnijeg hrvatskog marketinškog tandemaBruketa&Žinić OM, upravo sa zadaćom da vam odgovori na ta i još mnoga druga pitanja dolazi sutra u Osijek, na Ekonomski fakultet. U sklopu predavanja „Behind the scenes“ biti će govora o svim kreativnim trenucima koji se događaju prilikom osmišljavanja TV reklame, promotivnih kampanja ili pak prilikom osmišljavanja maskote za telekomunikacijsku mrežu.

  Iz osječke uspješnice Escape, na Market&NG dolazi Zorin Radovančević. Uspješno se specijalizirao za onu „mračnu stranu marketinga“, marketing analizu. Radovančević će na predavanju „Marketing + brojevi“ govoriti o važnostima upotrebe analitičkih alata u marketingu, kako se uspješno pozicionirati na tržištu te kako uz pomoć brojeva nabolje upoznati svojeg potrošača.

  Za kraj predavanja prvog dana konferencije, Market&NG vam dovodi poznato lice sa TV ekrana. Mario Petreković – showman, voditelj, komentator, glumac, maser i profesionalni zabavljač po raznim događajima za djecu i odrasle.Petreković će u sklopu predavanja „Od fizikalca do suca“ objasniti kako je postao ono što je danas. Iako Mario Petreković nije osoba sa formalnim znanjima marketinga, definitivno je jedan od onih koji na ispravan način provodi ono što stručnjaci zovu osobni marketing. 

  Prvi dan konferencije završiti će radionicama koje održavaju Marija Ribić iz Osječke pivovare te Marijan Palića i Bruno Bumenschein iz tvrtke Overtime.

  Ako mislite da je to sve od Market&NG-a, dođite i popratite kako će teći ostala predavanja u četvrtak i petak. Ne zaboravite da su sva predavanja besplatna i da vas Market&NG vraća u budućnost.

  VEZANE VIJESTI

  Kulendayz 2015: Tehnologija i inovacije u slavonsko-baranjskom kraju

  Završena je regionalna informatička konferencija KulenDayz koja se održala ovaj vikend na osječkom Pampasu. Suradnja MSCommunitya, BIOS-a, Osijek Software Citya, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Dobro djelo za potrebe sugrađana pojedinci mogu učiniti ove subote!

  Akcija dobrovoljnog darivanja krvi – PORTANOVA

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire