Arhiva

Medicinski fakultet Osijek organizira Humanijadu 2015

  Objavljeno 13.04.2015
  OsijekNews redakcija

  Međunarodni sportsko-edukativni susreti biomedicinskih fakulteta pod nazivom „Humanijada“ ove godine održat će se u organizaciji Medicinskog fakulteta Osijek. Biomedicinari će svoje sportske vještine moći iskazati od 06. do 10. svibnja 2015. u resortu „Villas Rubin“ u Rovinju. Cilj je Humanijade, kao i uvijek, promicanje sporta, zdravih životnih navika među studentima te prije svega stjecanje novih prijateljstava.

  Ova će smotra sveukupno brojati oko 450 sudionika, a natjecanja će se održati u nogometu, košarci, rukometu, odbojci, tenisu, odbojci na pijesku i stolnom tenisu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kroz tri dana odigrat će se čak 81 utakmica.

  Kao organizatoru, Medicinskom fakultetu Osijek želja je prikazati Slavoniju u najboljem svjetlu, ispunjenu talentiranim glazbenicima, umjetnicima i naravno sportašima. Stoga će u zabavnom dijelu programa gostovati Acustic duo Baby Blue, čija je članica Doris Despot zaslužna i za logo Humanijade, te mladi i energični dečki iz  tamburaškog sastava  LEGE.

  Humanijada 2015 također će imati i humanitarni karakter koji će se simbolično biti obilježen puštanjem u zrak 200 lampiona. Skupljeni dobrovoljni prilog bit će doniran po završetku Humanijade.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”