Arhiva

Midikenn i Avenue Mall Osijek nastavljaju uspješnu suradnju!

  Objavljeno 07.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa škole osnova manekenstva

  Sve informacije o Midikennu Osijek potražite na web stranici Midikenna: www.midikenn.com, na Facebook stranici: Midikenn model management – Osijek, ili na broj mobitela (mob, Viber, WhatsApp): 099 7755 301.

  Zbog velikog broja prijavljenih u prethodnom razdoblju, ostalo je još malo mjesta u grupama, tako da se prijave primaju samo do 8.4. – petak, a s radom škole kreće se već 9.4. – subota.


  Midikenn i Avenue Mall Osijek
  nastavljaju uspješnu suradnju!
  Midikennova škola osnova manekenstva i modelinga, kao i završna modna revija i dalje se održavaju u atraktivnom prostoru Avenue Malla Osijek.

  Najuspješnija hrvatska modna agencija kroz svoju školu u Zagrebu i Osijeku mnogim djevojkama i mladićima pruža priliku da razviju i prezentiraju svoje kvalitete i potencijal, a onim najuspješnijima pomaže da velikim koracima zakorače na modnu scenu.

  Midikennova škola osnova manekenstva u Osijeku je do sada otkrila i u svijet modelinga uvela nekoliko iznimno talentiranih i perspektivnih djevojaka i mladića koji su odradili mnoge revije i snimanja na domaćem tržištu, uključujući sva najveća modna događanja u Hrvatskoj. Uz Hrvatsku, nekoliko djevojaka upoznalo je i svijet modelinga u poznatim europskim i svjetskim destinacijama poput Londona, Milana, Istanbula, Muenchena i New Yorka.

  Agenciju posebno raduje sve veći broj muških polaznika škole, nekoliko osječkih Midikennovih lica sve češće možemo vidjeti na pistama,  raznim foto materijalima i vizualima, dok su se neki okušali i na inozemnoj sceni!

   

  Škola osnova manekenstva
  U Midikennu sve polaznike uče osnovama modne, ali prije svega i životne kulture. Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj, djevojka ili mladić i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada, dobro ste došli u Midikenn i njihovu školu za modu i kulturu življenja.

  Velike svjetske agencije iznenađene su rezultatima koje pruža Midikennova škola osnova manekenstva. U Midikennu poseban naglasak stavljaju na rad s mladima i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti Midikennovih polaznika i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, teenageri, ali i roditelji upoznaju, stječu nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.

  Midikenn model management osnovala je obitelj Bangoura 1991. godine. Osim što zastupa mnoga poznata lica iz svijeta mode, agencija se bavi educiranjem djece i teenagera dajući im temeljna saznanja s područja modne, ali i životne kulture. Gotovo sve vodeće hrvatske manekene i modeli svoju su karijeru započeli upravo u Midikennu. Midikenn surađuje sa svim značajnim svjetskim modnim agencijama. Zahvaljujući svojoj suradnji i kontaktima u svijetu mode ova agencija može u Hrvatsku ili neku drugu zemlju dovesti vodeće svjetske zvijezde s područja mode, ali i show businessa općenito. Uz agenciju se vežu mnoga poznata modna imena poput Ljupke Gojić, Kristine Sajko, Arlette Bogunović, Tamare Pernar, Helene Šopar, Tanje Dragović, Mie Franić, Mateje Penave, Maje Matković i mnogih drugih.

  2008. godine prestižna i najrelevantnija stranica u modnom biznisu, www.models.com na svoje je stranice uvrstila i Midikenn model management. Midikenn je prva agencija s ovih prostora koja se našla u direktoriju te poznate web stranice, ‘rame uz rame’ s najvećim agencijama u svijetu, kao što su: DNA, Marilyn, IMG, Women i druge.