SPORT

Mirko Filipović pobijedio Roya Nelsona

"Bilo mi je mentalno teže nego fizički. Teško mi je reći je li mi sada teže boriti se s 44 godine ili kada sam bio mlađi. Ono što je najvažnije je da se osjećam jako dobro"

    Objavljeno 17.02.2019
    Alan Srčnik

    Mirko Filipović “Cro Cop” pobijedio je noćas u borbi mješovitih borilačkih vještina na Bellatoru 216 Amerikanca Roya Nelsona odlukom sudaca nakon tri runde – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

    “Bilo mi je mentalno teže nego fizički. Teško mi je reći je li mi sada teže boriti se s 44 godine ili kada sam bio mlađi. Ono što je najvažnije je da se osjećam jako dobro”, rekao Filipović nakon pobjede.

    Za 44-godišnjeg Filipovića je ovo deseta uzastopna pobjeda, a u borbi u kojoj je bio taktički dominantniji obranio je sve pokušaje Amerikanca da ga sruši. Također, to je 38. pobjeda u karijeri Cro Copa u kojoj ima i 11 poraza te dva remija.

    Filipović se borio protiv Nelsona i 2011. godine  u UFC-u i tada je izgubio.

    Foto: Youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama