POLITIKA

Miroslav Škoro sutra službeno objavljuje svoju kandidaturu za predsjednika države!?

Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj

    Objavljeno 22.06.2019
    Ivona Amidžić

    Miroslav Škoro poznati je hrvatski pjevač, a okušao se i u vođenju televizijskih emisija, glumi i politici. Vodio je nekoliko glazbeno-zabavnih emisija, a mnoge njegove pjesme veliki su hitovi poput Da sam im’o šaku dukata, Kuća na kraju sela, Šil dil daj, Mata, Svetinja, Ne dirajte mi ravnicu, i još mnogo njih.

    U pjesmama dočarava atmosferu Slavonije, ali i obrađuje tematiku Domovinskog rata i njegovih žrtava.

    Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj tako što će ih, ni manje ni više nego – potvrditi!

    Istina je da će se Miroslav Škoro kandidirati za predsjednika, i to sutra ravno u 9 sati!

    Doduše, neće biti nikakve konferencije ili izjave, već će “gazda dvorišta” svoju kandidaturu objaviti putem Facebook društvene mreže, tako je barem napisao.

    Dragi prijatelji, kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9.00 sati na ovoj Facebook stranici.

    Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način – pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke.

    Dragi prijatelji,kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23….

    Objavljuje Miroslav Škoro (službena stranica)Subota, 22. lipnja 2019.

    Ovo, doduše, nije prvi put da se Škoro dao u politiku. 2007. godine Škoru je Ivo Sanader uvrstio na izbornu listu HDZ-a za IV. Izbornu jedinicu, to jest Virovitičko-podravsku i Osječko-baranjsku županiju. Godinu dana kasnije kandidirao se za gradonačelnika Osijeka što nije polučilo previše uspjeha.

    2012. godine vratio je člansku iskaznicu HDZ-a te se u potpunosti povukao iz politike jer, kako kaže, došao je biti koristan, ali je shvatio da je to nemoguće,

    Trenutno je Škoro na turneji povodom 30. obljetnice pjesme Ne dirajte mi ravnicu. Povodom obljetnice planirao je napraviti 30 koncerata i tako ju službeno proslaviti, a dosta je koncerata već i održao, i u Hrvatsoj i u inozemstvu.

    Što ga je nagnalo da se ponovno vrati u politiku te kakvu strategiju sprema očekujemo vidjeti sljedećih dana, kada će se svjetla reflektora uperiti u našeg doktora i tamburaša.

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Naši uspjesi i rezultati su mjerljivi i zbog toga smo u politici."

    Miroslav Škoro na konferenciji za medije dao podršku nezavisnom kandidatu za gradonačelnika grada Osijeka

    Predsjednik stranke Domovinski pokret i potpredsjednik Hrvatskog sabora, dr.sc. Miroslav Škoro dao je u utorak podršku nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Više…

    "Sve manipulativne pokušaje prikazivanja Kohorte u političkim promidžbenim kampanjama kao navijačkoga kolektiva koji stoji iza nekoga od gradonačelničkih kandidata smatramo zloporabom našega imena i jeftinim politikantstvom"

    Kohorta se ogradila od povezanosti s političkim kampanjama za gradonačelničko mjesto Osijeka

    Kohorta je povodom skore predizborne promidžbene kampanje u utrci za budućega gradonačelnika grada Osijeka izdala priopćenje za javnost povodom predstojećih Više…

    Dvije rečenice i fotografija potaknuli su brojne rasprave u komentarima...

    Žana Gamoš pokazala što misli o Škorinom i Raspudićevom stavu o pobačaju

    Žana Gamoš jučer je objavila fotografiju na Facebooku kao reakciju na izjave Miroslava Škore i Nine Raspudića o pobačaju koje Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Hrvatska je u srijedu birala 11. saziv Hrvatskog sabora. Građani su u velikom broju izašli na birališta kako bi izabrali 151 saborskog zastupnika. Još jednom, izgledno je da ćemo imati "Frankeštajn" vladajuću koaliciju

    Hoćemo li imati još jednu “Frankenštajn” vladu?

    Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

    Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti

    SDP Osijek je poslao priopćenje povodom Svjetskog dana socijalne pravde te prozvao gradsku upravu

    SDP Osijek – Svjetski dan socijalne pravde