POLITIKA

Miroslav Škoro sutra službeno objavljuje svoju kandidaturu za predsjednika države!?

Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj

  Objavljeno 22.06.2019
  Ivona Amidžić

  Miroslav Škoro poznati je hrvatski pjevač, a okušao se i u vođenju televizijskih emisija, glumi i politici. Vodio je nekoliko glazbeno-zabavnih emisija, a mnoge njegove pjesme veliki su hitovi poput Da sam im’o šaku dukata, Kuća na kraju sela, Šil dil daj, Mata, Svetinja, Ne dirajte mi ravnicu, i još mnogo njih.

  U pjesmama dočarava atmosferu Slavonije, ali i obrađuje tematiku Domovinskog rata i njegovih žrtava.

  Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj tako što će ih, ni manje ni više nego – potvrditi!

  Istina je da će se Miroslav Škoro kandidirati za predsjednika, i to sutra ravno u 9 sati!

  Doduše, neće biti nikakve konferencije ili izjave, već će “gazda dvorišta” svoju kandidaturu objaviti putem Facebook društvene mreže, tako je barem napisao.

  Dragi prijatelji, kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9.00 sati na ovoj Facebook stranici.

  Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način – pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke.

  Dragi prijatelji,kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23….

  Objavljuje Miroslav Škoro (službena stranica)Subota, 22. lipnja 2019.

  Ovo, doduše, nije prvi put da se Škoro dao u politiku. 2007. godine Škoru je Ivo Sanader uvrstio na izbornu listu HDZ-a za IV. Izbornu jedinicu, to jest Virovitičko-podravsku i Osječko-baranjsku županiju. Godinu dana kasnije kandidirao se za gradonačelnika Osijeka što nije polučilo previše uspjeha.

  2012. godine vratio je člansku iskaznicu HDZ-a te se u potpunosti povukao iz politike jer, kako kaže, došao je biti koristan, ali je shvatio da je to nemoguće,

  Trenutno je Škoro na turneji povodom 30. obljetnice pjesme Ne dirajte mi ravnicu. Povodom obljetnice planirao je napraviti 30 koncerata i tako ju službeno proslaviti, a dosta je koncerata već i održao, i u Hrvatsoj i u inozemstvu.

  Što ga je nagnalo da se ponovno vrati u politiku te kakvu strategiju sprema očekujemo vidjeti sljedećih dana, kada će se svjetla reflektora uperiti u našeg doktora i tamburaša.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  "U utorak ću konačno održati prvi sastanak nakon operacije sa svojim suradnicima - zamjenicima i pročelnicima. Nastavljamo gdje smo stali"

  Nakon skoro pet mjeseci šutnje gradonačelnik Ivan Vrkić obratio se građanima

  Nakon skoro pet mjeseci šutnje, neaktivnosti na društvenim mrežama i političkom životu uslijed mukotrpne borbe za zdravlje, gradonačelnik Ivan Vrkić Više…

  "Od kvalitetnih rješenja ne treba odustati, a pogotovo ne kad ih opstruiraju oni koji se ravnaju po onoj da politički cilj opravdava svako sredstvo."

  Plenković i njegove “nedosljednosti” u centru objave Mate Palića

  Ustavni stručnjak Mato Palić, profesor na Pavnom fakultetu u Osijeku i vijećnik Osijeka redovito na svom profilu na Facebooku komentira Više…

  Njegovi birači godinama misle da se on bori za njih i za njihova prava - veli Požega

  Željko Požega se pita: Pupovac sjedi u Vladi, a tvrdi kako Hrvatska postaje NDH !?!?!?

  Pupovac je danas rekao da je Hrvatska na putu da postane NDH. Sa druge strane, zajedno sa svojim kolegama iz Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Urbana aglomeracija Osijek, najuspješnija aglomeracija u Republici Hrvatskoj, koristi 40 milijuna eura koji su usmjereni na održivi urbani razvoj

  Osijek provodi EU projekte vrijedne 87 milijuna eura

  Trenutno je u procesu završetka rehabilitacija u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC-a Osijek u Bizovcu

  Povratak gradonačelnika Ivana Vrkića

  "U utorak ću konačno održati prvi sastanak nakon operacije sa svojim suradnicima - zamjenicima i pročelnicima. Nastavljamo gdje smo stali"

  Nakon skoro pet mjeseci šutnje gradonačelnik Ivan Vrkić obratio se građanima