POLITIKA

Miroslav Škoro sutra službeno objavljuje svoju kandidaturu za predsjednika države!?

Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj

  Objavljeno 22.06.2019
  Ivona Amidžić

  Miroslav Škoro poznati je hrvatski pjevač, a okušao se i u vođenju televizijskih emisija, glumi i politici. Vodio je nekoliko glazbeno-zabavnih emisija, a mnoge njegove pjesme veliki su hitovi poput Da sam im’o šaku dukata, Kuća na kraju sela, Šil dil daj, Mata, Svetinja, Ne dirajte mi ravnicu, i još mnogo njih.

  U pjesmama dočarava atmosferu Slavonije, ali i obrađuje tematiku Domovinskog rata i njegovih žrtava.

  Dugo se već o tome šuška, a sam Škoro glasinama je odlučio stati na kraj tako što će ih, ni manje ni više nego – potvrditi!

  Istina je da će se Miroslav Škoro kandidirati za predsjednika, i to sutra ravno u 9 sati!

  Doduše, neće biti nikakve konferencije ili izjave, već će “gazda dvorišta” svoju kandidaturu objaviti putem Facebook društvene mreže, tako je barem napisao.

  Dragi prijatelji, kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja, točno u 9.00 sati na ovoj Facebook stranici.

  Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način – pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke.

  Dragi prijatelji,kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23….

  Objavljuje Miroslav Škoro (službena stranica)Subota, 22. lipnja 2019.

  Ovo, doduše, nije prvi put da se Škoro dao u politiku. 2007. godine Škoru je Ivo Sanader uvrstio na izbornu listu HDZ-a za IV. Izbornu jedinicu, to jest Virovitičko-podravsku i Osječko-baranjsku županiju. Godinu dana kasnije kandidirao se za gradonačelnika Osijeka što nije polučilo previše uspjeha.

  2012. godine vratio je člansku iskaznicu HDZ-a te se u potpunosti povukao iz politike jer, kako kaže, došao je biti koristan, ali je shvatio da je to nemoguće,

  Trenutno je Škoro na turneji povodom 30. obljetnice pjesme Ne dirajte mi ravnicu. Povodom obljetnice planirao je napraviti 30 koncerata i tako ju službeno proslaviti, a dosta je koncerata već i održao, i u Hrvatsoj i u inozemstvu.

  Što ga je nagnalo da se ponovno vrati u politiku te kakvu strategiju sprema očekujemo vidjeti sljedećih dana, kada će se svjetla reflektora uperiti u našeg doktora i tamburaša.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Vrlo vjerojatno, kako kažu, će se naći na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore...

  Penava i svi HDZ-ovi vijećnici napustili HDZ – Osnovat će neovisnu stranku?

  Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a grada Vukovara, svi zamjenici predsjednika gradske organizacije, predsjednik Gradskog vijeća i svi vijećnici te predsjednici temeljnih Više…

  "Most ide samostalno na izbore! Idemo samostalno zato što želimo čisti, pošteni i želimo da čestiti ljudi budu u Saboru. Nemojte očajavati i brinuti se za to. Ne možete s vragom tikve saditi"

  MOST na izbore ide samostalno – Petrov i Grmoja otkrili zašto ne idu sa Škorom

  Most izlazi samostalno na parlamentarne izbore! Ništa od koalicije i dogovora sa Škorom.Vijest su objavili preko službene Facebook stranice putem Više…

  "Ne otvarajte račune da mi uplaćujemo vama, počnite vi plaćati nama"

  Škoro žestoko napao vladu zbog potresa i koronavirusa: “Ne mogu si pomoći”

  Miroslav Škoro se putem svog Facebook profila žestoko okomio na vladu zbog njezinog ponašanja kroz cijelo vrijeme pandemije te nakon Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Postoji opasnost da se tijekom ljeta dogodi žarište na moru: Beroš ističe važnost brzine reakcije, posebno epidemiološke službe

  Beroš izjavio kako mjere nisu relaksirane zbog parlamentarnih izbora

  Novo pojačanje je Dr. sc. Marija Selak Raspudić, filozofkinja i bioetičarka koja je objavila da će na parlamentarne izbore izaći kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta nezavisnih lista

  Most nezavisnih lista ima novo lice – filozofkinju Mariju Selak Raspudić

  Biljana Borzan imenovana izvjestiteljicom za europsku reformu „Od polja do stola“

  Hrvatska europarlamentarka preuzela ključnu ulogu u izradi strategije za proizvodnju hrane u EU