Arhiva

MK Silver Bullet, MK Kune i MK Golubice u obilasku Slavonije

  Objavljeno 14.09.2015
  OsijekNews redakcija

  Moto klub ‘Kune’ i Moto klub Golubice iz Vukovara ovog su vikenda u svom gradu Osijeku i Vukovaru ugostili članove Moto kluba Silver Bullet iz Zadra . Cilj je bio, osim druženja, zajednički obilazak Spomen obilježja poginulih i mučki ubijenih Hrvatskih branitelja i civila na području Slavonije.

  Zadarski bikeri nakon duge vožnje odmor su dobili u Iloku odakle je i krenuo obilazak Slavonije. Vukovarske Golubice i Kune Osijek i Vukovar poveli su ih do Spomen Križa podignutog u čast i slavu svim poginulim za slobodu Hrvatske, te na masovnu grobnicu Ovčara i Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru gdje su zapalili svijeće te na taj način odali počast svim poginulim i nestalim braniteljima.

  Nakon obilaska Vukovara uslijedio je obilazak osječkih znamenitosti. Obišli su trg Ante Starčevića, osječku Promenadu, Tvrđu te spomenik poginulim i umrlim pripadnicima 3 GBR Kune u  čijem postavljanju su sudjelovali i članovi Moto kluba Kune, a druženje je nastavljeno s članovima SMK-Osijek Friends u caffe bar BAROKO.

  „Nadamo se dugoročnom druženju naših klubova, kao i to da ovaj dolazak i obilazak postane tradicionalan, ujedno se zahvaljujemo domaćinima MK ‘Kune’ i Mk Golubice Vukovar što su nas poveli na ovih nekoliko mjesta u Osijeku i Vukovaru. Ujedno, ovim putem pozivamo i ostale moto klubove iz Hrvatske da posjete Slavonske gradove“–navodi Emil Lukin, predsjednik Mk Silver Bullet

  Foto Sonja Srša

  mkkune_silver2

  mkkune_silver3

  mkkune_silver5