ŽIVOT

Mlijeko iz osječke mljekare Belje doniralo Banovini

Stanovnicima Siska, Petrinje i Gline predano je 10.000 litara mlijeka i 1.000 paketa prehrambenih proizvoda Belja

Objavljeno 13.01.2021
Ivona Amidžić

Prvu količinu mlijeka proizvedenog u osječkoj mljekari, koju je preuzelo posljednjeg dana u 2020. godini, Belje je namijenilo stradalima u potresu na Banovini, prenosi Radio Osijek. Stanovnicima Siska, Petrinje i Gline predano je 10.000 litara mlijeka i 1.000 paketa prehrambenih proizvoda Belja.

“Ovo mlijeko proizvedeno je u našoj mljekari u Osijeku, u kojoj je pokrenuta proizvodnja prije nekoliko dana, a u posebno pripremljenim paketima nalazi se hrana koja se može lako čuvati i odmah konzumirati (suhomesnati proizvodi i sirevi).

Početkom tjedna smo donirali i 15,75 tona stočne hrane za poljoprivrednike. Riječ je o stočnoj hrani Belje pakiranoj u vreće kako bi se osigurala brza i jednostavna distribucija prema poljoprivrednim gospodarstvima, a isporučena je u dogovoru s Ministarstvom poljoprivrede na skladište u Glini.

Suosjećamo sa svim stanovnicima s potresom stradalog područja, pratimo događanja na terenu i pripremamo nove donacije”, objavljeno je na mrežnim stranicama Belja.

foto: unspalsh

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Četvrto izdanje utrke okupilo je preko 300 trkača svih dobnih kategorija, a sav iznos prikupljen od startnina i donacija uplaćen je na račun KBC-a Osijek

Uručen moderni mikroskop KBC-u Osijek zahvaljujući humanitarnoj utrci “Osijek trči”

U Kliničkom bolničkom centru Osijek, danas (2. ožujka 2023. godine) je održano svečano uručenje donacije sredstava kojima je nabavljen moderni Više…

Broj mrtvih raste svakodnevno, a strah je i od pojave humanitarne krize, pojave bolesti i smrti radi razloga koji nije potres. Hrvatski tim Civilne zaštite "opasno je raditi preko noći, ima kriminala"

Više od 22000 mrtvih trenutno u Turskoj! Hrvatski tim pretražuje ruševine, iznimno je teško!

U potresom pogođenom turskom gradu Antakyi nema struje, vode ni hrane, ali ima kriminala, rekao je Mladen Vinković, zapovjednik hrvatskog Više…

Osječani su se jutros budili uz lagano ljuljanje i tutnjavu u daljini, jeste li ga i vi osjetili?

Potres magnitude 3.4 prema Richteru u blizini Osijeka

Potres jačine oko 3.4 prema Richteru u 06:12 sati s epicentrom u blizini Belog Manastira i na dubini oko 8-10 Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša