CRNA KRONIKA

Moralo je doći do ovoga!? Traktorom ‘našao’ ručnu bombu

Ovoga puta, bez imalo šale, prenosimo Vam izvješće policije u cijelosti ...

  Objavljeno 17.05.2018
  Alan Srčnik

  Ovoga puta, bez imalo šale, prenosimo Vam izvješće policije. “U poslijepodnevnim satima 16. svibnja, prilikom košnje trave … traktorom kod Uglješa, 36-godišnjak je traktorskom kosom aktivirao ručnu bombu, koja se nalazila u zarasloj travi. Prilikom eksplozije razbijeno je stražnje vjetrobransko staklo kabine traktora. 36-godišnjak je lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u KBC Osijek. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće”.

  UPUTE

  Podsjećamo građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek. Protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

  Pozivamo sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

  Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

  BESPLATNI TELEFON

  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

  VEZANE VIJESTI

  Svaka čast ljudi. Tako to treba učiniti ...

  Konačno netko predao ručne bombe! Aleluja!

  I čuda da se dogode … Priopćenje policije u cijelosti … Na području PU osječko – baranjske troje građana jučer, Više…

  Koliko još oružja ima po kućama!? Još je puno oružja koje se neodgovorno odbacuje

  Opet bomba! U Duboševici! Ima li netko top kod kuće?

  I opet je pronađena ručna bomba, javljaju iz policije. Koliko još oružja ima po kućama!? Istina, ovaj je gospodin pronađeno Više…

  Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak

  Pronađena ručna bomba! Ima li netko tenk doma!?

  I opet je pronađena ručna bomba! Dokle ljudi!? Ima li netko tenk doma? – Prilikom radova, u prijepodnevnim satima 10. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Bicikl vrijednosti više tisuća kuna ukraden je u Huttlerovoj ... Pazite na bicikle!

  UKRADEN BICIKL – Vraća li se trend krađe bicikala??

  Traže se očevici prometne nesreće i jedan lopov, a iz vremena, čini se iz priopćenja, za vrijeme ili poslije utakmice

  Polufinale SP-a: Policija nije imala ‘extra’ posla. Uobičajen dan!

  Osumnjičena je iskoristila odsutnost susjede i s originalnim ključem ušetala u susjedin dom iz kojeg je ukrala novčanik i bankovnu karticu i poslužila se tuđom imovinom.

  Ponovno krađe u Slavoniji – Tuđom karticom “bunarila” bankomate