ŽIVOT

Mosh – International conference & hackathon – Osijek

Maksimalan broj osoba po timu je četiri, a svaki od timova će imati mentora koji će biti dostupan za stručne savjete, razgovor i ostala pitanja...

Objavljeno 08.10.2021
Ivona Amidžić

Poduzetnički inkubator BIOS i Osijek Software City uz pokroviteljstvo Grada Osijeka organiziraju Mosh! tehnološki vikend 15. i 16. listopada 2021. godine u prostorima Kulturnog centra u Osijeku unutar kojega će se održati predavanja, prezentacije primjera dobre prakse, okrugli stol na temu razvoj i financiranje kreativne industrije i 24 satni hackathon.

Hackathon će početi u petak 15. 10. 2021. u 11.00 sati i trajati do subote 16. 10. 2021. do 11.00 sati nakon čega će biti organizirana prezentacija rješenja pred komisijom. Zadana tema hackathona bit će objavljena natjecateljima na dan natjecanja, a lajtmotiv konferencije i natjecanja su gaming i kreativna industrija.

Za sudionike hackathona osigurani su svi tehnički preduvjeti za rad (stolove, struju, internet) osim laptopa ili stolnih računala. Maksimalan broj osoba po timu je četiri, a svaki od timova će imati mentora koji će biti dostupan za stručne savjete, razgovor i ostala pitanja.

Nagrade za prva tri mjesta iznose:
1. mjesto – 10.000 kuna
2. mjesto – 5.000 kuna
3. mjesto – 2.000 kuna

Također osiguran je obrok te topli i hladni napitci tokom cijelog natjecanja.

Prijave timova traju najkasnije do danas, 8. 10. 2021. kroz obrazac: https://bit.ly/3uc3IKI.

Ukoliko ste zainteresirani održati predavanje ili prezentaciju primjera dobre prakse u trajanju 30 do 45 minuta, sudjelovati na okruglom stolu o razvoju i financiranju kreativne industrije ili sudjelovati kao mentor na hackathonu molimo da popunite obrazac: https://bit.ly/3icb5Nh.

Broj sudionika je ograničen i prilagođen mjerama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, i svi sudionici su obavezni imati EU digitalnu potvrdu o cijepljenju, negativan test na SARS-CoV-2 ili potvrdu o preboljenju bolesti COVID-19. Potvrdu možete zatražiti i u poslovnicama HZZO-a te u ljekarnama i ovlaštenim laboratorijima koji provode testiranja.

Lokacija: Kulturni centar Osijek

foto: unsplash

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Infobip, globalni lider u poslovnoj komunikaciji, sprema prvi Infobip Connect Meetup u Osijeku i poziva sve tech entuzijaste, developere i startupe da se pridruže ovom jedinstvenom događaju.

Infobip Connect Meetup stiže u Osijek!

Nakon brojnih uspješno održanih Infobip Connect meetupova diljem Europe, Afrike i Sjeverne Amerike, na red je došao Osijek! Infobip, globalni Više…

Grad Osijek u suradnji s Udrugom Osijek Software City danas je potpisao ugovore sa studentima i osigurao im Gradsko-poduzetničke stipendije...

FOTO: Studenti osječkih fakulteta potpisali ugovore za stipendije s osječkim tvrtkama

Najbolji studenti FERITA-a, Odjela za matematiku, Odsjeka za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta, Odjela za fiziku i Medicinskog fakulteta Osijek  danas Više…

Mosh! je osmišljen s ciljem jačanja sektora kreativnih industrija s posebnim naglaskom na gaming industriju

Održan Mosh! tehnološki vikend

U Osijeku je kroz petak i subotu održan Mosh!, tehnološki vikend osmišljen s ciljem jačanja sektora kreativnih industrija s posebnim Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje