Arhiva

MOST DO GRAĐANA SPAJA CIJELU HRVATSKU

  Objavljeno 17.08.2016
  OsijekNews redakcija

  BOŽO PETROV: SVAKI DIO HRVATSKE NAM JE BITAN, TU SMO DA VAS ČUJEMO I DA NASTAVIMO MIJENJATI NAŠU ZEMLJU

  Most nezavisnih lista službeno je započeo izbornu kampanju obilaskom četiri krajnje točke Hrvatske. Druženja simboličnog naziva „Most do građana“ održavat će se diljem Hrvatske kako bi se saslušali problemi, ideje i prijedlozi građana. Na taj način izabrani saborski zastupnici bit će u potpunosti spremni zalagati se za njihove interese u Hrvatskom saboru.

  Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović, potpredsjednik Hrvatskog sabora Robert Podolnjak te saborske zastupnice Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec.

  „Zahvaljujući svojoj poziciji ministra zaštite okoliša i prirode dobro sam upoznat s problemima okoliša koje muče naše građane. Postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku i očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali.“ – istaknuo je ministar Dobrović.

  Put sa zapada krenuo je iz Umaga, a građane su posjetili ministar poljoprivrede Davor Romić te saborski zastupnici Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev.

  „Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali.“ – komentirala je Ines Strenja Linić današnje druženje s građanima.

  U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske s građanima su se družili saborski zastupnici Miroslav Šimić i Ružica Vukovac.

  „Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju.“ – poručio je Miroslav Šimić.

  I na kraju, u Cavtatu, južnoj točki Hrvatske, građane su posjetili potpredsjednik Vlade Božo Petrov, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić te saborski zastupnici Maro Kristić i Ivan Kovačić.

  „Nakon predstavljanja programa, Most je krenuo s intenzivnom kampanjom na terenu. Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike svih naših građana. Svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve sigurni, Most nije i neće iznevjeriti svoje birače.“ – zaključio je Božo Petrov.

  U tijeku dana Mostovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Konstituirano gradsko vijeće – Vlast u Osijeku obnašat će Ivan Vrkić u koaliciji s Mostom i HDSSB-om

  Izborom sveučilišnog profesora, dr. sc. Željka Požege za novog predsjednika Gradskog vijeća Osijeka u ponedjeljak je i službeno konstituiran novi Više…

  MIROSLAV ŠIMIĆ – Vrijeme je za buđenje Osijeka!

  U Osijeku se trenutno, kao u cijeloj Republici Hrvatskoj, provode kampanje za lokalne izbore. I dok se većina kampanja bazira Više…

  Picknik na mostu: Dostojanstveno obilježavanje praznika rada u Osijeku

  Kada je tim Miroslava Šimića – kandidata za gradonačelnika Osijeka, Krunoslava Karalića – kandidata za župana Osječko – baranjske županije, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sezona grijanja već nam je otvorila svoja vrata, a s grijanjem osim skupljih režija dolazi i do češćih požara. Evo savjeta kako ih spriječiti...

  Evakuacija i spašavanje u GPP-u Osijek – uz vrijednu ekipu iz JPVP-a nema brige od požara!

  Ovogodišnja će Miholjska regata biti održana dan nakon blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika župe u kojoj se nalazi klub

  Miholjska regata – ‘Ajmo svi na Dravu!

  Treći po redu Osječki pješački put, na "tapeti" je za 6. listopada 2018. Jesmo li spremni?

  Osječki pješački put – Idemo šetati?