POLITIKA

Most NL i Možemo pozivaju: PICKNIK NA MOSTU

Druženje počinje od 10:00 sati. I trajati će do 20:00 sati, a kada će biti u zrak pušteni osvijetljeni lampioni. Pića i ića neće nedostajati. Dobrodošli su svi.

    Objavljeno 01.05.2018
    Alan Srčnik

    Most nezavisnih lista Osijek i Udruga Možemo pozivaju građane na druženje 1. svibnja 2018. na pješačkom mostu u Osijeku, na Međunarodni praznik rada.

    Druženje nosi naziv: PICKNIK na MOSTU, a što će biti prigoda, osim za obilježavanje praznika rada, da građanke i građani razgovaraju s gradskim vijećnicima Mosta i Udruge, o svim pitanjima na koja žele znati odgovore, a svakako će biti i podijeljenji i informacijski materijali, odnosno letci sa sadržajem projekata i prijedloga  na kojima u Osijeku rade Most nezavisnih lista i Udruga Možemo.

    Druženje počinje od 10:00 sati. I trajati će do 20:00 sati, a kada će biti u zrak pušteni osvijetljeni lampioni. Pića i ića neće nedostajati. Dobrodošli su svi.

    Pogledajte plakat i video s lanjskog druženja …

    Most poster

     

    Most nezavisnih lista Osijek i Udruga Možemo pozivaju …

    Most nezavisnih lista Osijek i Udruga Možemo pozivaju građane na druženje 1. svibnja 2018. na pješačkom mostu u Osijeku, na Međunarodni praznik rada.Druženje nosi naziv: PICKNIK na MOSTU, a što će biti prigoda, osim za obilježavanje praznika rada, da građanke i građani razgovaraju s gradskim vijećnicima Mosta i Udruge, o svim pitanjima na koja žele znati odgovore, a svakako će biti i podijeljenji i informacijski materijali, odnosno letci sa sadržajem projekata i prijedloga na kojima u Osijeku rade Most nezavisnih lista i Udruga Možemo.Druženje počinje od 10:00 sati. I trajati će do 20:00 sati, a kada će biti u zrak pušteni osvijetljeni lampioni. Pića i ića neće nedostajati. Dobrodošli su svi. Vidimo se!

    Objavljuje Most nezavisnih lista – Osijek u Nedjelja, 29. travnja 2018.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Slika koju je policija u Hrvatskoj pokazala o sebi i svojim obrascima ponašanja u ovom slučaju apsolutno je neprihvatljiva. Je li ovo izolirani slučaj ili ozbiljno trebamo posumnjati u transparentnost i povjerenje koje možemo imati u institucije države?"

    SDP Osječko-baranjske županije: Osuđujemo svaki oblika nasilja i očekujemo odgovornost onih koji su dopustili ozbiljne propuste u postupanju u slučaju stradavanja mlade studentice u Osijeku

    Vezano za slučaj mlade studentice iz Osijeka koja je usmrćena a o čemu smo pisali ovdje: Policajca koji je usmrtio Više…

    Pozivamo sve Osječanke i Osječanke da iskoriste svoje pravo glasa i u nedjelju na izborima za članove vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora se odluče za predanost, otvorenost, toleranciju i motiviranost kandidata koalicije Možemo! i SDP-a koji će svoj rad u vijećima iskoristiti u cilju razvoja našeg grada.

    Koalicija Možemo! i SDP pozivaju sve Osječanke i Osječanke da iskoriste svoje pravo glasa

    Drage sugrađanke i dragi sugrađani, naš grad, naš kvart i naša ulica može, hoće i želi bolje! Kvart je prirodno Više…

    Znate li da se upravo kroz rad i inicijativu vijećnika u gradskim četvrtima izravno utječe na rješavanje osnovnih komunalnih prioriteta koje možemo zapaziti čak i s vlastitog kućnog praga?

    Koalicija SDP i Možemo na slijedećim izborma za vijeća gradskih četvrti

    U povodu predstojećih izbora za vijeća gradskih četvrti, SDP i Možemo su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti: Drage Osječanke, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Hrvatska je u srijedu birala 11. saziv Hrvatskog sabora. Građani su u velikom broju izašli na birališta kako bi izabrali 151 saborskog zastupnika. Još jednom, izgledno je da ćemo imati "Frankeštajn" vladajuću koaliciju

    Hoćemo li imati još jednu “Frankenštajn” vladu?

    Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

    Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti

    SDP Osijek je poslao priopćenje povodom Svjetskog dana socijalne pravde te prozvao gradsku upravu

    SDP Osijek – Svjetski dan socijalne pravde