Arhiva

Moto klub Kune donirao namještaj pedijatrijskom odjelu KBC-a Osijek

  Objavljeno 07.06.2015
  OsijekNews redakcija

  Moto klub Kune i sekcija Udruge veterana i pripadnika 3. GBR „Kune“  donirali su šest ormara i četiri radna elementa Klinici za pedijatriju KBC Osijek. Donacija je nastavak danog obećanja u vezi opremanja Pedijatrije kojega Moto klub Kune ispunjava treću godinu za redom u svrhu poboljšanja, adekvatnijeg liječenja i ugodnijeg boravka najmlađih sugrađana na Klinici. Na darovanom namještaju klub se zahvaljuje osječkim tvrtkama Hobi centar i Vodovod d.o.o.

  Moto klub Kune također je nagradio i osječke bicikliste. U okviru projekta “Biciklirajmo biciklističkom” prošlog četvrtka na Promenadi kod spomenika Picassa u vremenu od 17:30 do 19:30 sati službenici Odjela prevencije, Postaje prometne policije Osijek i članovi Moto kluba Kune su provodili preventivnu akciju informiranja građana o elementima sigurne vožnje bicikla.  Na promenadi  su dijeljeni informativni letci, kompleti biciklističkih svjetala, pokloni HAK-a Osijek I  poklon bonovi koje je osigurao “Bike&moto centar Škos” s popustom na servis bicikla. Ujedno su građani imali priliku isprobati i svima poznate “Pijane naočale”.

  VEZANE VIJESTI

  Donacija namještaja i podjela Uskrsnih paketa Klinici za pedijatriju KBC Osijek

  Moto klub Kune, sekcija Udruge veterana i pripadnika 3. GBR „Kune“ donirala su dva radna pulta ukupne dužine 5 metara Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari