ŽIVOT

Motomrazovi darivali najmlađe

To je priča koju je Moto klub Osijek proširio, ne samo u Hrvatskoj, nego možemo reći i jednim dijelom Europe

Objavljeno 08.12.2019
Petar Tauković

Motomrazovi su i ove godine na svoj tradicionalni način razveselili najmlađe Osječane. Veliki broj mališana, u pratnji odraslih, dočekao je na Trgu Ante Starčevića povorku Motomrazova koji su već iz daleka, brujanjem motora, najavili svoj dolazak.

Jedan od Motomrazova, predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak, izrazio je ponos što članovi kluba koji broji 45 godina postojanja, već punih 18 godina kao Motomrazovi uveseljavaju najmlađe.

Želim zahvaliti svoj djeci i njihovim pratiteljima što nas svake godine u ovako velikom broju dočekuju i ponosimo smo što je ova priča prošla kroz cijelu Lijepu Našu, a i kroz susjedne države kao što je Mađarska jer su nam danas ovdje i gosti iz prijateljskog grada Pečuha te iz Tuzle i Subotice. To je priča koju je Moto klub Osijek proširio, ne samo u Hrvatskoj, nego možemo reći i jednim dijelom Europe. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i nadalje jer je ovo dobra priča i turistički sadržaj kojem smo i mi motoristi doprinijeli. – kazao je predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak.

Slatkoj akciji na središnjem osječkom Trgu, pridružili su se i drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Karlo Šatvar te predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin.
Hvala Motomrazovima što i ove godine organiziraju događanje po kojem smo posebni i prepoznatljivi – ne samo u Osijeku, nego i u Hrvatskoj. U vrijeme adventa, iščekivanja Božića, ovo je prekrasan način za razveseliti našu djecu, a po svim sretnim licima naših mališana vidimo da su u tome i ove godine uspjeli. – naglasio je drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Karlo Šatvar.
– Motomrazovi su postali brend, ne samo grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, nego i Hrvatske jer s ovom manifestacijom posjećuju i susjedne države, Mađarsku i BiH i uveseljavaju one najmlađe, posebice djecu bez roditeljske skrbi i djecu u potrebi. Dokaz je to da je Moto klub Osijek često, prije svega humanitarna organizacija. – istaknuo je predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin.

Motomrazovi

Bajkeri i bajkerice velikog srca, prije dolaska na Trg Ante Starčevića, tradicionalno su posjetili i Dječji dom Klasje te Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj, a Motomrazovi su najavili i posjet i darivanje djece iz Klasja koja borave u Belom Manastiru, Bistrincima, Čepinskim Martincima i Antunovcu.

Bajkeri i bajkerice – hvala Vam!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Okupljanje je ispred prostorija MK Osijek (Sv. L. B. Mandića 172 – Športska zračna luka Čepin) u subotu 02.12.2023. godine oko 9,00 sati.

Akcija Motomrazovi 2023 u organizaciji MK Osijek

2.12.2023. godine Moto klub Osijek organizira humanitarnu akciju Motomrazovi 2023. Okupljanje je ispred prostorija MK Osijek (Sv. L. B. Mandića Više…

Motomrazovi su prvo posjetili Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, zatim su darivali djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj ulici, a središnji je događaj bilo darivanje i uveseljavanje mališana na Trgu Ante Starčevića gdje ih je dočekala rijeka razdragane djece

Održana dvadeset i druga humanitarna akcija Motomrazovi 2022.

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirali su ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana, posebice onih najmlađih. Motomrazovi su Više…

Motomrazovi tradicionalno rade akciju darivanja te posjećuju Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku i djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj

Motomrazovi 2022 [NAJAVA&PROGRAM]

Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi. Ove će se godine Motomrazovi održati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja

Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave