ŽIVOT

Motomrazovi i ove godine ‘napadaju’ – 8. prosinca

Provozat će se Motomrazovi, uz stalne humanitarne akcije u dvama domovima u Osijeku, i do sajma „Tehnicoolum“ na sajamskom prostoru Pampas

Objavljeno 18.11.2018
Alan Srčnik

Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi, a ove će se godine Motomrazovi održati u subotu 8. prosinca 2018. – javlja organizator priopćenjem.

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima će prodefilirati ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana koji se svake godine rado dolaze družiti s motoristima u crvenim odijelima.

I ove godine Motomrazovi će posjetiti Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, već tradicionalno darivati i djecu u Dječjem domu Klasje u Zagrebačkoj ulici, a nakon posjeta Klasju provozat će se i do sajma „Tehnicoolum“ na sajamskom prostoru Pampas.

Moto klub Osijek poziva sve građane i motocikliste Grada Osijeka i okolice da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Vremenski raspored za akciju Motomrazovi 2018:

9,00 – okupljanje ispred službenih prostorija MK Osijek, Sv. L. B. Mandića 172, Športska zračna luka Čepin, Osijek u subotu 08.12.2018.

10,00 – polazak do Doma za odgoj djece i mladež Osijek, Vinkovačka 61 (zadržavanje do 10,30 sati)

10,30 sati – polazak do Dječjeg doma Klasje, Zagrebačka ulica, u organiziranom defileu ulicama Osijeka gdje će se u darivanju djece i druženju zadržati do 11,30 sati

11,30 – defile do Trga Ante Starčevića na druženje s građanima i darivanje djece slatkišima (zadržavanje na Trgu do 12,30)

12,30 – polazak do Pampasa gdje ćemo posjetiti sajamsku manifestaciju “Tehnicoolum” s temom tehničke kulture, a gdje će Motoklub Osijek imati i svoj štand

Nakon posjeta sajmu povratak do prostorija Moto kluba Osijek u ul. Sv. L.B. Mandića bb, Osijek.

U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za subotu 15. prosinca 2018.

Foto: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

Stigao je posljednji mjesec u godini, a to znači pregršt blagdanskih događanja u Portanovi! Advent u Portanovi, sveti Nikola, blagdanska Portastična srijeda…

Prosinac u Portanovi

U petak, 1. prosinca započeo je Advent u Portanovi – a kako to obično biva, i ovog prosinca u Portanovi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje