GOSPODARSTVO

Možeš voziti Taxi u Švedskoj za 13.000 kuna!

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 10.10.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Inyx Project j.d.o.o. za terenski rad po RH zapošljava Trgovačkog putnika (m/ž). Očekuje vas rad u mladom timu, prodaja bojanki s fiskalnom blagajnom i akreditacijom, fleksibilno radno vrijeme i primanja u rasponu od  6 000 kn do 8 000 kn. Detalji su ovdje.

    Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka. 

    Welmax premium d.o.o. ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika na području RH. Na ovom poslu vas očekuje  aktivna prodaja eksluzivnih artikala postojećim i novim kupcima te rad na terenu 3 dana u tjednu. Imate trogodišnje prodajno iskustvo? Prijavite se ovdje.

    Taxi23 Syd AB ima otvorenu poziciju za: Taxi Drivera (m/ž) u mjestu Malmoe, u Švedskoj. Očekuju vas visoka primanja u rasponu od 11 000 kn do 13 000 kn.Trebate hrvatsku taxi licencu, a više detalja provjerite na linku. 

    Baltazar d.o.o. zapošljava Montera/Pomoćnog montera dizala (m/ž) za terenski rad na području RH i Slovenije. Poželjno je radno iskustvo na montaži dizala te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se brzom prijavom.

    Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž) za rad u postojećim i novim trgovinama na lokacijama: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Prijavite se jednim klikom.

    Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj s dugogodišnjom internacionalnom tradicijom poslovanja, zapošljava na poziciji: Prodajni savjetnik u direktnoj terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada: Đakovo, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Požega, Slatina, Slavonski Brod, Split, Zadar, Zagreb. Prijavite se ovdje, ostalo je još jako malo vremena.

    Craft Room potražuje djelatnika/cu za novootvoreni koncept bar u samom središtu Osijeka. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi uključuju stimulativna i redovita mjesečna primanja. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo, a početna plaća koja vas očekuje na ovom radnom mjestu je 4000 kn. Prijave su u tijeku i možete aplicirati putem brze prijave. 

    Vindue j.d.o.o. zapošljava Majstora u PVC stolariji (m/ž) u Osijeku. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima u trajanju jedne godine, poznavanje njemačkog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac vam nudi stimulativna primanja u rasponu od 4000 kn do 7000 kn. Klik na prijavu. 

    TRANSFER BEBEK d.o.o. za športske usluge, posredovanje i trgovinu ima otvorenu poziciju za Šivačicu/Šivača tekstila u Lastovu i zapošljava 15 djelatnika. Imate dvogodišnje iskustvo? Idealno! Prijavite se putem linka.

    Foto: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI