CRNA KRONIKA

Muškarac pred “Ljepoticom” sinoć napao dvoje ljudi pa ozlijedio i sebe

Svo troje odvela je Hitna pomoć, a policija ogradila i čuvala mjesto događaja

    Objavljeno 08.11.2020
    Darija Kovačić

    Iz osječke policije javljaju kako je jučer, 7. studenog u večernjim satima u stambenoj zgradi u Osijeku 46-godišnji hrvatski državljanin  fizički napao 43-godišnju hrvatsku državljanku.

    “U tom je trenutku u pomoć napadnutoj ženi priskočio 50-godišnji hrvatski državljanin. 46-godišnjak je oštrim predmetom nanio ozljede 43-godišnjakinji i 50-godišnjaku, nakon čega je sebe ozlijedio oštrim predmetom. Svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć. Očevid na mjestu događaja obavlja očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske. Po završetku očevida i kriminalističkog istraživanja Policijska uprava osječko-baranjska će o svim relevantnim činjenicama izvijestiti javnost”, javila je policija.

    Kako od očevidaca saznaje Glas Slavonije, muškarac je sat vremena prije napada sjedio u kafiću u prizemlju zgrade u Trpimirovoj, poznatoj kao “ljepotica”.

    Kažu kako je nakon sata vremena u kafiću izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je žena izašla iz zgrade s kćeri, na obje je nasrnuo nožem.

    “Pomozite, ubit će mi mamu”, vikala je mlađa žena, ispričala je Glasu Slavonije susjeda koja je sve čula.

    Po izjavama svjedoka, muškarac je ženu oborio na tlo, a kći joj je pokušavala pomoći. Zvale su upomoć, a u pomoć su istrčali susjedi koji su savladali muškarca. Doznaje se i kako je muškarac ozlijedio samog sebe u naguravanju.

    Nedugo potom na lice mjesta su stigle policija i hitna, a majka i kći, kao i napadač, prevezeni su u KBC Osijek.

    Foto: arhiva

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Nepoznati počinitelj je 5. ožujka stupio u kontakt s 55-godišnjakom, kojeg je lažnim prikazivanjem činjenica oko ulaganja doveo u zabludu Više…

    U Osijeku su nedavno zamijećene dvije nepoznate ženske osobe kako traže pomoć od građana u novcu za osnivanje međunarodnog centra koji osniva nepostojeća ''Nacionalna udruga za gluhe i tjelesno potlačene ljude i siromašnu djecu''

    Prijevare na kućnom pragu – savjeti građanima

    U Osijeku su nedavno zamijećene dvije nepoznate ženske osobe kako traže pomoć od građana u novcu za osnivanje međunarodnog centra Više…

    Provedenim izvidima utvrđeno je da su četiri osobe u stanu u Osijeku 29. siječnja između 21 i 22 sata otrovane ugljičnim monoksidom.

    Četiri osobe iz Osijeka otrovane ugljičnim monoksidom

    Policijski službenici Operativnog dežurstva II. policijske postaje Osijek su 30. siječnja u 02,48 sati zaprimili dojavu da su četiri osobe Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila