ŽIVOT

Na ponos Osijeka i Osječana – novi stadion na Pampasu!

Kad se stadion izgradi, ''više ništa neće biti kao prije'' - kažu iz NK Osijek. Utakmice Bijelo-plavih tada će biti više od sportske predstave jer će dolazak na stadion ponuditi i druge sadržaje za druženje i zabavu.

Objavljeno 21.11.2018
Antonela Verković

Kao da je jučer bilo razdoblje kad smo najavljivali da izgradnja stadiona tek dobiva građevinske dozvole, a sada je u punom jeku i sve više napreduje, kažu, sve ide po planu i vremenskim okvirima!

Svakodnevno se koriste povoljne vremenske prilike da se napravi što više u planiranoj dinamici predviđenih radova. Doduše, uvijek postoje i poneke prepreke, nešto što zna poremetiti izvođače i ponekad naljutiti same investitore. Unatoč tomu i povremenim „štopanjima“ nema nikakvih odstupanja, niti će ih biti u predstojećem razdoblju. Sve se odvija u zacrtanim vremenskim okvirima, a ono što je prezentirano javnosti bit će i realizirano – piše NK Osijek.

Projekt izgradnje novog stadiona i Kampa Škole nogometa na Pampasu trenutno je financijski najozbiljnija investicija, a gradilište nedaleko od rijeke Drave najveće na području našeg grada!

Riječ je o čak 15,3 hektara ukupne površine koja će do 2020. godine dobiti sasvim drugačiji izgled i namjenu i ništa više neće biti kao prije!

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO PRIJE!

Taj dio osječke Retfale, nedaleko gradskog središta, imat će sasvim drugu dimenziju i postati jednim od najljepših dijelova Osijeka što će unaprijediti i cijelu gradsku četvrt s novim objektima i sadržajima. Ništa više neće biti kao prije – navodi NK Osijek.

Na Pampasu će „niknuti“ jedinstveni nogometni kompleks u Republici Hrvatskoj, s vrhunskim uvjetima za razvoj mladih igrača kroz Školu nogometa našeg Kluba. I novo će stadionsko zdanje biti po mnogo čemu posebno i dosad neviđeno i nedoživljeno na ovim prostorima. I neće koštati porezne obveznike, nego je NK Osijek kao investitor osigurao financijska sredstva i spremno krenuo u izgradnju, s unaprijed pripremljenim novcima na računu.

NA PONOS OSIJEKA I OSJEČANA 

Pritom je ne samo poželjno nego i vrlo bitno da svi imaju i pronađu zajednički interes kako bi jedna ovakva investicija postala ne samo novi sadržaj za Osječane nego i njihov istinski ponos.  I pred onima koji će dolaziti u središte Slavonije i iskoristiti posjet Osijeku. Ne dvojimo da će to podrazumijevati i obilazak buduće nogometne arene i cjelovitog kompleksa koji će imati i svoj mali trg za koji vjerujemo da će također postati mjesto okupljanja naših brojnih sugrađana. I utakmice Bijelo-plavih tada će biti više od sportske predstave jer će dolazak na stadion ponuditi i neke druge sadržaje za druženje i zabavu, općenito.

FOTO: Youtube screenshot

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Festival će se održati na atraktivnoj lokaciji Streljane Pampas

Hombre – festival kućnog pivarstva Osijek

Udruga Panonski pivarski sindikat iz Osijeka organizira prvi osječki festival kućnog pivarstva pod imenom Hombre, 18. svibnja 2019. godine u Više…

Završena je prva faza radova na izgradnji novog stadiona NK Osijeka - uklonjen je humusni sloj, a sada slijedi navođenje tamponskog sloja

Na Pampasu se radi punom parom!

Već je poznata činjenica kako su stigle građevinske dozvole – dvije za pristupnu cestu i jednu za nasip terena. Nakon Više…

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web-tehnologija, dizajna, projekt-menadžmenta, a neće proći ni bez kušanja slavonskih specijaliteta. :)

KulenDayz – kreativna IT konferencija uskoro počinje!

Kulen Dayz predstavlja zanimljivu IT konferenciju koja obuhvaća sve ljude iz IT zajednice. Ova konferencija već desetu godinu za redom skuplja više Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvadite dekice iz ormara i zabundajte se jer nas čeka veliko zahlađenje

Vrijeme danas: Kišno i hladno – Pad temperature i više od 10 stupnjeva

Ovaj je prosvjed dio globalnog štrajka te je, po sadašnji informacijama, planirano 3.167 prosvjeda u preko 100 zemalja

U petak najavljeni prosvjedi u Osijeku

Ponovno aktivne jutarnje akcije po cijeni od 10 kn

Završio remont na Gradskim bazenima