CRNA KRONIKA

Na prijevaru uplatila nekoliko stotina tisuća kuna u više navrata

71-godišnjakinja putem društvene mreže stupila je u kontakt s nepoznatim počiniteljem ...

    Objavljeno 11.04.2019
    Tamara Lemajić

    Sredinom siječnja 71-godišnjakinja putem društvene mreže stupila je u kontakt s nepoznatim počiniteljem – izvještava policija.

    Počinitelj ju je naveo da uplati određeni novčani iznos u vrijednosti više milijuna kuna na račun za vrijednosni paket koji joj je poslao i čija je isporuka zaustavljena na postupku carinjenja.

    Od veljače do travnja 71-godišnjakinja je u više navrata na račun uplatila ukupni novčani iznos od nekoliko stotina tisuća kuna. Policija još uvijek traga za nepoznatim počiniteljem.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    60-godišnjakinja je na račun nepoznate osobe uplatio 3700 eura vjerujući da će tako ostvariti dobitak na nagradnoj igri... pitamo vas, može li se tako što vama dogoditi?

    Za dobitak na nagradnoj igri uplatila više od 3.700 eura

    Nepoznati počinitelj je od 28. veljače do 18. ožujka putem društvene stupio u kontakt s 60-godišnjakinjom s područja Đakova te Više…

    Prevarant je rekao kako će osječanka morati u zatvor radi navodnog kaznenog djela i da može umjesto toga platiti novčanu kaznu. Uplatila je na račun nepoznate osobe 25.650,00 eura!

    Prevarena 46-godišnjakinja putem e-maila izgubila 25000 eura

    U vremenu od 3. do 27. studenoga, 46-godišnjakinja iz Osijeka zaprimila je e-mail od nepoznate osobe koja joj je rekla Više…

    Prilikom pretrage doma 40-godišnjaka, policijski službenici su pronašli marihuanu, digitalnu vagu i novac...

    U pretrazi pronađena marihuana

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta