GOSPODARSTVO

Na Proljetnom sajmu u Gospodarskom centru OBŽ predstavit će se domaći i međunarodni izlagači

Proljetni sajam ove je godine okupio 170 izlagača iz Hrvatske i inozemstva na više od 2.500 m2 zatvorenog i 8.000 m2 otvorenog izložbenog prostora. Posjetitelje će tijekom prvog dana sajma zabavljati Mia Dimšić, DJ Flegma, TS Džentlmeni i Fluentes

    Objavljeno 20.04.2023
    Doris Matović

    U tijeku su posljednje pripreme za otvorenje Proljetnog sajma koji će se prvi put održati u novom, reprezentativnom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije na adresi Gospodarska zona 10 u Osijeku.

    Otvorenje Proljetnog sajma za posjetitelje je sutra (u petak, 21. travnja 2023. godine) u 13.00 sati, a Osječko-baranjska županija je u suradnji s GPP-om Osijek za sve posjetitelje osigurala i besplatnu autobusnu liniju koja prometuje od Gajevog trga u Osijeku do Gospodarskog centra OBŽ. Autobusi polaze s Gajevog trga svaki puni sat (u petak od 13.00 sati, a u subotu i nedjelju od 10.00 sati). Povratna linija kreće ispred Gospodarskog centra također svakih sat vremena; u petak polazi od 13.30 sati, u subotu i nedjelju od 10.30 sati do zatvaranja sajma.

    Proljetni sajam ove je godine okupio 170 izlagača iz Hrvatske i inozemstva na više od 2.500 m2 zatvorenog i 8.000 m2 otvorenog izložbenog prostora. Posjetitelje će tijekom prvog dana sajma zabavljati Mia Dimšić, DJ Flegma, TS Džentlmeni i Fluentes, a tijekom sva tri dana sajma u dvoranama Gospodarskog centra OBŽ održavat će se radionice i predavanja u suradnji s Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ekonomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Udruženjem obrtnika Osijek i Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije.

    Kako ističe župan Ivan Anušić, novi multifunkcionalan prostor i novi pristup sajamskoj manifestaciji kao poslovnu priliku prepoznale su i najveće tvrtke s područja Osječko-baranjske županije, koje će također predstaviti svoje proizvode i programe. Među njima je i Nexe Grupa, vodeći proizvođač građevinskih materijala, prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti, a predstavit će široki asortiman građevinskih materijala poput cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa i cigle.

    – Na ovogodišnjem Proljetnom sajmu u Osijeku, Ancona Grupa predstavit će se s hotelskom sobom linije Hospitality i jednim uredom iz Office line linije. U sklopu brenda Modul predstavit ćemo nekoliko raznih proizvoda kako bismo prikazali šarolikost mogućnosti našeg asortimana – poručuju iz Ancone.

    – Saponia, kao jedan od najvećih proizvođača deterdženata u regiji, ove godine obilježava 55 godina uspješnog postojanja Faks helizima na tržištu. Posebno nam je zadovoljstvo da ćemo ovaj važan jubilej predstaviti na Proljetnom sajmu u predivnom prostoru novog Gospodarskog centra OBŽ i omogućiti posjetiteljima da se upoznaju s novim Faksom, kao i svim proizvodima Saponije, Kandita i Koestlina – ističu iz Saponije.

    Osječko-baranjska županija predstavit će se kroz program namijenjen najmlađima, a Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek u subotu će kroz kuharski show predstaviti strukovna zanimanja te bogatu gastro i eno ponudu kao turističke adute istoka Hrvatske.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku otvorio je premijer Andrej Plenković  koji je najavio da Vlada zbog postignutih gospodarskih rezultata nakon izbora planira pokrenuti redefiniranje ciljeva iz nacionalne razvojne strategije

    [FOTO] U Gospodarskom centru otvoren 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam u Osijeku

    Tradicionalni je sajam koji se drugu godinu zaredom održava u Gospodarskom centru u Osijeku okupio 250 izlagača iz 12 hrvatskih Više…

    Svečano otvorenje sajma je danas, petak 15. ožujka 2024. godine u 10 sati, a za posjetitelje će tijekom sajamskih dana biti otvoren od 10 do 19 sati uz besplatan ulaz i parkiranje.

    Proljetni i Obrtnički sajam okupiti će 250 izlagača u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije

    Vikend u Osijeku biti će u znaku 30. proljetnog i 24. obrtničkog sajma koji će se od 15. do 17. Više…

    Proljetni sajam organizira se tridesetu godinu za redom, dok se obrtnički organizira dvadeset i četvrtu godinu i međunarodnog je karaktera

    [NAJAVA] Proljetni i obrtnički sajam u GC OBŽ

    Proljetni i obrtnički sajam po drugi puta održat će se u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije od 15. do 17. Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja