GOSPODARSTVO

[NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku

Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  Objavljeno 23.05.2024
  Matija Ivanković

  Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj, kao organizator događaja, objavila je datum održavanja 11. po redu sajma poljoprivredne mehanizacije FarmShow Osijek.

  Održat će se od 7. do 9. lipnja. uz besplatan ulaz za sve posjetitelje na starom mjestu, Sportsko zračnoj luci Osijek (Čepin).

  Tijekom tri dana održavanja ove manifestacije posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi: od precizne poljoprivrede, dronova za pregled polja, sustava navodnjavanja, skladištenja, prerade do alata za vrt.

  Svečano otvorenje održat će se u petak, 7. lipnja u 10 sati, a već dobro poznata utrka ubrzanja traktora 9. lipnja u 14 sati na kojoj će snage odmjeriti vodeći brendovi poljoprivredne mehanizacije.

  Ovo je prvi sajam u Hrvatskoj specijaliziran upravo za mehanizatore, no mogu se vidjeti i sjemenske kuće, proizvođači zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja te demonstracije strojeva“, ističu.

  Radno vrijeme FarmShow-a je u petak od 10 do 18 sati, a u subotu i nedjelju od 9 do 18 sati.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Farm show, koji prije svega okuplja sve trgovce i distributere mehanizacije i donosi zapravo ovdje u srce Slavonije najnovije tehnologije pokazuje sve ono što je bitno kako bi poljoprivreda bila brža, efikasnija, konkurentnija i produktivnija

  [FOTO] Otvoren 11. Farm show

  Na Sportskom aerodromu u Čepinu pokraj Osijeka se ovoga vikenda (7. do 9. lipnja) održava 11. po redu Farm Show. Više…

  Tijekom tri dana ovog sajma predstavit će se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih strojeva. Organizirana je i utrka traktora, a autobusima stižu i posjetitelji iz susjednih zemalja.

  Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

  Jubilarni, 10. po redu FarmShow održat će se od 2. do 4. lipnja ove godine na već dobro poznatoj lokacije Sportske zračne luke Osijek Više…

  Molimo se za lijepo i sunčano vrijeme, jer stiže nam deveti po redu fantastični Farm Show Osijek!!

  Aerodrom na Čepinskoj spreman za još jedan fenomenalni Farm Show Osijek

  Sljedećeg vikenda, od petka, 3. lipnja pa do nedjelje, 6. lipnja, molimo se za lijepo i sunčano vrijeme, jer stiže Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte ovaj članak, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

  U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovdje!

  Za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice. Radovi će se odvijati svakodnevno od 0 do 24 sata

  Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Kolodvorskoj ulici u Osijeku

  Certifikati će se isticati na vidljivom mjestu kako bi kupci prepoznali proizvode uzgojene od strane lokalnih poljoprivrednika, a sve s ciljem poticanja kupnje kvalitetnih, svježih i lokalno uzgojenih proizvoda

  Na osječkoj Glavnoj tržnici dodijeljeni certifikati “Proizvodi hrvatskog seljaka”